ABD’li aktör Mark Wahlberg 11 Eylül gafı yüzünden özür diledi

Güncelleme Tarihi:

ABD’li aktör Mark Wahlberg 11 Eylül gafı yüzünden özür diledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2012 10:03

Gösterime giren en son filmi Contraband ile tekrar gündeme gelen ABD’li ünlü aktör Mark Wahlberg, 11 Eylül saldırılarında kaçırılan United Airlines uçağı hakkında yaptığı gaf nedeniyle özür diledi.

Haberin Devamı

Wahlberg, saldırıların yaşandığı gün New York’tan Bostan’a uçmak için 93 sayılı sefere binmek için yer ayırtmıştı. Ancak bir hafta önceki planlarının değişmesi nedeniyle Kanada’ya gitmeye karar vermişti.

New York Post'un bildirdiğine göre Wahlberg, Şubat ayında Men’s Journal dergisine verdiği demeçte, “Eğer çocuklarımla beraber o uçakta olsaydım, gerçekte olduğu gibi Pennsylvania’da çakılmazdı... First class kana bulanırdı ve en sonunda ben, ‘Tamam, hadi artık güvenli bir yere inelim’ derdim” ifadesini kullandı.

“Kesinlikle o uçakta bir şeyler yapmak isterdim, bunun hakkında 50 rüya gördüm” diyen Wahlberg, TMZ.com’a yaptığı en son açıklamada özür diledi.

Ünlü aktör, yolcuların teröristlerle boğuşarak asıl hedefinden sapan ve boş araziye çakılan uçakta yaşananlar hakkında, “Kurbanların ailelerinden içtenlikle özür dilerim... Söylediklerim kesinlikle niyetimi göstermiyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!