Veli Küçük rahatsızlandı

Güncelleme Tarihi:

Veli Küçük rahatsızlandı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 15, 2008 07:01

ERGENEKON soruşturması kapsamında Kandıra F Tipi Cezaevi'ne tutuklu bulunan Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, bu sabaha karşı yarı baygın halde Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Veli Küçük'ün düşme sonucu kafa travması geçirdiği belirtildi.

Haberin Devamı

Veli Küçük hastaneye kaldırıldı

Emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Kandıra F Tipi Cezaevi'nden, bugün saat 03.30'da Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaya müdahale için doktorlar evlerinden çağrıldı. Yarı baygın haldeki Veli Küçük’ün yine böbrek ve idrar yolu sancısı çektiği sanıldı, daha sonra cezaevinde düştüğü ve başını yere çarptığı anlaşıldı. Benzinin soluk olduğu gözlenen Veli Küçük, hemen müşahede altına alınarak tahlilleri yapılmaya başlandı.

Röntgen ve MR'ları çekilen Veli Küçük'ün cezaevinde düşerek başını yere çarptığı, buna bağlı olarak kafa tramvası geçirdiği ve infaz koruma memurları tarafından düştüğü yerden kaldırılarak hastaneye naklinin sağlandığı belirtildi.

Daha önce de böbrek ve idrar yollarından rahatsızlanan, ardından kalp damarlarından birinin tıkalı olduÄŸu belirlenen Veli Küçük, birçok kez Kocaeli Devlet Hastanesi ile Kocaeli Ãœniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve AraÅŸtırma Hastanesi'nde tedavi görmüştü. Veli Küçük’e bir süre önce de tıkalı olan damarının açılması için stent takılmıştı.Â

Haberin Devamı

NÖROLOJİ SERVİSİNE YATIRILDI

Küçük, röntgeniin çekilmesi ve gerekli tahlillerin yapılmasının ardından hastaneye yatırıldı.

Hastanede tüm tahlilleri yapıldıktan sonra bir süre müşahede odasında tutulan ve kan şekeri değerleri de yüksek çıkan Veli Küçük’ün durumuyla ilgili yapılan değerlendirmelerin ardından, Nöroloji Servisi’ne yatırılması kararlaştırıldı. Veli Küçük saat 12.00 sıralarında jandarma gözetimindeki bu servise yatırıldı.

Hastane yetkilileri ise Veli Küçük’ün sağlık durumuyla ilgili olarak açıklama yapmayacaklarını, bu konuda adli yetkililerin bilgi vereceğini söyledi.

TEDAVİ SÜRESİ BELLİ DEĞİL

Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavisine devam edilen ve şekerinin de hala yüksek olduğu belirtilen Veli Küçük’ün birkaç gün burada kalabileceği belirtildi.

EŞİ VE KIZI REFAKATÇİ OLDU

Küçük'ü, öğleden sonra eşi Leyla Küçük ile avukatı olan kızı Zeynep Küçük ziyaret etti. Eşi ve kızı, Cezaevi Savcılığından alınan izinle Veli Küçük'ün yanında refakatçi olarak kalmaya başladı.

Haberin Devamı

Yoğun güvenlik önleminin alındığı hastanede Küçük'ün tedavisine devam ediliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!