Ölen Rus kadının sevgilisi savcılıkta

Güncelleme Tarihi:

Ölen Rus kadının sevgilisi savcılıkta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2008 14:07

ANTALYA'da konakladığı 5 yıldızlı Hillside Su Otel'in 4'üncü katındaki balkondan düşerek hayatını kaybeden Rus turist 25 yaşındaki Yuliya Bukreyeva'nın Rus sevgilisi M.G, çelişkili ifadeler verdiği için gözaltına alındı. Polisteki sorgusu tamamlanan M.G., adliyeye sevk edildi.

Bir hafta önce grupla birlikte Antalya'ya gelen Rus Yuliya Bukreyeva, Hillside Su Otel'in 429 nolu odasına yerleşti. Yarın ülkesine dönecek olan Bukreyeva'nın cesedi, dün saat 06.15 sıralarında otel bahçesinde bulundu. Bukreyeva'nın, sevgilisi olduğu iddia edilen Rus turist M.G.'nin kaldığı 427 nolu odanın balkonundan atıldığı ya da düştüğü belirlendi. Özel eşyaları da bu odada bulunan Yuliya Bukreyeva'nın balkondan düştüğü ya da atıldığı sırada otelin diskosunda olduğunu söyleyen M.G. ile genç kadının yakın arkadaşlarının Cinayet Büro Amirliği'nde ifadesi alındı. Rus sevgili M.G. ve arkadaşları, dün akşam saatlerinde ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ

Rus turist Yulia Bukreyeva’nın ölümüyle ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, gece boyunca otelin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Olaydan iki saat önce otelin diskosuna indiğini söyleyen M.G.'nin, güvenlik kamerası kayıtlarında odadan çıktığının görülmemesi üzerine harekete geçen polis, daha önce ifadesine başvurulan Rus M.G.’yi gözaltına aldı. Çelişkili ifadeler veren M.G., tercüman eşliğinde sorgulamasının ardından adliyeye sevk edildi. Rus turistin savcılıktaki sorgusu sürüyor.

Arkadaşlarıyla birlikte Antalya’da tatil yapan 25 yaşındaki Bukreyeva, diskoda eğlendikten sonra, kaldığı odayla aynı katta bulunan erkek arkadaşının odasına gitmiş, genç kadının cesedi sabaha karşı otelin bahçesinde bulunmuştu. Genç kadına ait çok miktarda para, ziynet eşyası ve iç çamaşırları ile özel eşyaları erkek arkadaşının odasında bulunmuştu.

Rusya'nın Antalya Konsolosluğu yetkilileri de olayla ilgili geniş çaplı araştırma yapıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!