301’i halka sor

Güncelleme Tarihi:

301’i halka sor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2008 00:00

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Tayyip Erdoğan’a, TCK’nın 301. maddesine ilişkin değişikliğin referanduma götürülmesini önerdi. Bahçeli, dün Meclis grubunda şunları söyledi:

CESARETLİYSENİZ Sayın Başbakan, eğer cesaret sahibi iseniz ve milletin iradesine gerçek anlamda inanıyorsanız, halk oylamasına ilişkin bir yasal düzenlemeyi Meclis olarak yapalım. Türklük değerlerine ve şerefli Türk tarihine hakaret edilmesini isteyip istemediğini ve 301. madde değişikliğini içine sindirip sindirmediğini büyük Türk milletine soralım.

TÜRKLÜKTEN ALERJİ Türklükten alerji duyan, Türk milleti, Türk devleti ve Türk vatanı kavramlarından rahatsız olan, Türkiyelilik gibi sakat bir kavramı gündemde tutan bir yönetim 6 yıldır işbaşında. ’Alt kimlik’ tartışması, 301. madde değişikliğine giden yolun ilk aşaması idi. Başbakan Erdoğan ve AKP yönetimi Türk milletine yönelik bu özürlü yaklaşımıyla; Türkiye üzerinde emelleri olan bütün çevrelerin, en büyük cesaret kaynağı ve dayatma paketlerini sunacakları vazgeçilmez odak haline geldi.

ALNINIZA KARA LEKE Yanlıştan dönün, Türklüğün değerlerine hakaretin önünü açmayınız. Şayet, milletimize ihanet ederseniz; AKP bir gün siyasetten silinip gidecek. Ancak milletimize reva gördüğünüz bu zillet, alnınıza çalınmış bir kara leke olarak nesillerinizden bile çıkmayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!