100 çocuğa tecavüz ettim

Güncelleme Tarihi:

100 çocuğa tecavüz ettim
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2008 07:47

Gaziosmanpaşa’da 2003’ten beri 8-11 yaşlarındaki çocuklara tecavüz ettiği öne sürülen Kamil Akşahin hakkında 130 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Akşahin, "Sokaktaki çocukları görünce cinsel duygularım kabarıyordu. Bodrum ve çatı katlarında 100 çocuğa tecavüz ettim" dedi.

Şekerle kandırıyordum

İSTANBUL Gaziosmanpaşa’da geçen yıl mağdur 3 çocuğun çizdirdiği robot resim sayesinde yakalanan fabrika işçisi Kamil Akşahin’in (27), tecavüze uğrayan birçok küçük kızın çamaşırlarından alınan meni örnekleriyle yapılan DNA testi sonucu, 10 çocuğa tecavüz ettiği kesinleşti. Ayrıca bu 10 çocuk, yüzleştirildikleri Kamil Akşahin’i teşhis etti. 2 çocuk babası olan Akşahin ifadesinde, "Sokakta oynayan çocukları görünce cinsel duygularım kabarıyordu. Sokak aralarında uygun bir çocuk arıyordum. Bulunca da şeker ve sakızla kandırıyordum. Tecavüz etmek için bodrum ve çatı katlarını seçiyordum. Bu şekilde 100 çocuğa tecavüz ettim" dedi.

Soruşturmalar sürüyor

Tecavüze uğrayan çocukların ailelerinden sadece 10’u polise başvurdu. Yapılan soruşturma sonucunda savcılık, Kamil Akşahin hakkında 11 yaşındaki R.K, 8 yaşındaki Z.K. ve 12 yaşındaki Ö.D.’ye tecavüz ettiği gerekçesiyle 54-130 yıl arası hapis istemiyle dava açtı. İddianamede, mağdurlardan R.K.’nın "Bana 50 kuruş vererek kendime sakız almamı söyledi. Bakkaldan dönüşte bir eliyle ağzımı kapatarak, bir apartmanın bodrum katına götürdü. Boğazıma bıçak dayadı. Bağırırsam beni öldüreceğini söyledi. Korktum" ifadesine de yer verildi. Akşahin’in 7 çocuğa daha tecavüz etmesiyle ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!