AKP sitesinde tuhaf sözler

Güncelleme Tarihi:

AKP sitesinde tuhaf sözler
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2008 22:36

Epivates Lan ben laik değilim. Ayriyetten Kemalist düşmanıyım ve Şeriatçiyim. Gelde beni bu ülkeden kovsana sıkıyorsa.

Amasyali: Az kalan ne biliyor musunuz... Güzel günlere az kaldı... İnsanların dinini istediği gibi ifa etmesine az kaldı...

AKP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin resmi internet sitesindeki forumda, üyelerin bir bölümünün laiklik karşıtı açıklamaları ve şeriatı savunan görüşleri dikkat çekiyor. Partinin gençlik kollarınca hazırlanan, "www.akgenclik.org.tr" adresli resmi sitesi üzerinden link verilerek yayınlanan foruma katılan üyeler, görüşlerini yazabiliyorlar. Foruma üye olunurken, TCK’ya göre suç teşkil eden mesajların sisteme düştükten sonra editörler tarafından kontrol edilip kaldırılacağı belirtiliyor. 10 bine yakın üyesi bulunan sitedeki forumda, 4 bin 656 konu başlığı bulunuyor. "Türban ve Laiklik", "Ben laik değilim", "Kemalizm nedir" konuları, üyelerin en çok mesaj bıraktığı konu başlıkları olarak dikkat çekiyor. "Türban ve Laiklik" konusunda yorum yapan 870 kullanıcının büyük bir kısmının laiklik ilkesini savunmadığı, bazı üyelerinin ise "şeriat" düşüncesinde birleştiği görülüyor.

İŞTE O YORUMLAR İşte "www.akpartiforum.com" adresindeki o yorumlardan bazıları şöyle:

Epivates: Lan ben laik değilim. Ayriyetten Kemalist düşmanıyım ve Şeriatçiyim. Gelde beni bu ülkeden kovsana sıkıyorsa.

Amasyali: Az kalan ne biliyor musunuz... Güzel günlere az kaldı... İnsanların dinini istediği gibi ifa etmesine az kaldı...

Türk Evladı: Mustafa Kemal’in evlatları ne yapar bilmem ama peygamberin ümmeti olarak bu memleketten gitmeye niyetimiz yok.

Türkızı: Şeriat deyince neredeyse altına yapacak kadar korkan ancak şeriatın sözlük anlamını bile bilmeyen bir gurup insanın benimsediği ideolojidir Kemalizm...

Gülsima: Laiklik insanların yarım akıllarıyla bizlere empoze etmeye çalıştığı bir görüştür.

Türk Evladı: Beni yaratan Allah’ın ayetleri ve dini varken, kendim gibi yaratılmış insanların uydurdukları fikirleri benimsemekten yine Allah’a sığınırım.

İNTERNETTİN HOCA

Seçimler öncesi yapılan Cumhuriyet mitinglerinin de konu olduğu forumda, Anıtkabir ziyaretleri hakkında "İnternettinhoca" isimli üye şunları yazdı:

"Gösterilen tepki gözönünde bulundurulduğunda, Kabe’ye dönen Müslümanın davranışı ile her fırsatta Anıtkabir’e şikáyetlerini bildiren modern putperestlerin eylemleri arasında fazla bir fark yoktur."

Türkızı: Ülkemizi sadece Atatürk’ün kurtardığını düşünüp onu ilahlaştıran hatta Anıtkabir’i türbeye çeviren ve onu ısrarla dinsizmiş gibi gösteren bir grup insanın benimsediği görüştür Kemalizm.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!