Alçak PKK'nın oyununa karşı kampanya

Güncelleme Tarihi:

Alçak PKKnın oyununa karşı kampanya
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2008 07:04

Washington Post Gazetesi'nde yayınlanan ve PKK'lı bebek katillerini sözde 'romantik gerillalar' olarak gösteren haber fotoğraflar için sizden binlerce tepki geldi.
İsyana dönüşen tepkilerin ortak paydası ise şuydu;
Teröristleri sevimli gösteren bu tiyatroya alet olan gazeteye haddini bildirmek.
Hurriyet.com.tr olarak bu isteğinizi yerine getirdik ve Washington Post yönetimine gönderilmek üzere bir metin hazırladık.
Eğer siz de tepkinizi göstermek istiyorsanız aşağıda Türkçesi olan metni imzalayın gönderelim...

Haberin Devamı

SESSÄ°Z KALMAYIN, TEPKÄ°NÄ°ZÄ° BURADAN YOLLAYIN

Sayın Washington Post yetkilisi Â

İşte tepki çeken haber ve fotoğraflar

Gazetenizde 7 Mart 2008'de Andrea Bruce imzalı yayınlanan haber, 1984 yılından bu yana masum sivil hedefleri kadın, yaşlı, çocuk, bebek diye ayırt etmeden hedef alan PKK'lı  teröristleri, bebek katillerini dünyaya yanlış tanıtmıştır.

Bu kanlı örgütü Türkü, Kürdü , Çerkezi ile en iyi bu ülkenin vatandaşları tanır. Çünkü bu kanlı örgüt Güneydoğu'da, sivil insanların yoğun bulundukları kent merkezlerinde, çarşılarda halkın arasında patlattıkları bombalara binlerce insanın feci şekilde ölümüne yol açmıştır.

Daha geçtiÄŸimiz ay Diyarbakır’da yol kenarına koydukları bomba ile ikisi çocuk beÅŸ kiÅŸiyi öldürmüştür. Ãœstelik bu çocuklar Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı olan Kürt çocuklarıdır. Ve asıl önemlisi bunlar masum sivil vatandaÅŸlardır.  Acı ve yazık olan ÅŸudur:       Â

Washington Post gibi dünya çapında saygın bir gazetenin muhabiri bu kanlı terör örgütünün mizansenine sözde insancıl oyununa düşmüştür.

Sayın yetkili, kim bilebilir ki, kucağında o ayı yavrusunu besleyen terörist, daha kısa bir süre önce acaba kaç askeri ÅŸehit etmiÅŸ ya da kaç sivil vatandaşı katletmiÅŸtir.      Â

Dikkat ettiniz mi, sözde şevkatle besleyen o teröristin yanındaki silahtan çıkan kurşunlar, acaba kaç çeşit insanlık suçu işlemiştir. Kaç insan yavrusunu katletmiştir.

Sayın Washington Post yetkilisi...

Sizlere, eli kanlı  bu teröristlerin, kundağında kurşunladığı daha adı bile konmamış bebeğin dünyada simge olan fotoğrafını yolluyor sizi yayınlıcılık anlayışınız ve vicdanınızla baş başa bırakıyorum.

Saygılarımla



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!