Para vermeyen ablasını bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Para vermeyen ablasını bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2008 14:45

ESKİŞEHİR’de, işsiz Orhan Yetim (45), istediği parayı geç verdiği için tartıştığı ablası Neriman Yetim’i (61) 14 yerinden bıçakladı. Hastanede tedavi altına alınan Neriman Yetim, kendisini bıçaklayan kardeşinden şikayetçi olmadı. Orhan Yetim gözaltına alındı.

Alanönü Mahallesi Fetibey Sokak’ta, dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Neriman Yetim ile kardeşi Orhan Yetim arasında para konusunda tartışma çıktı. Orhan Yetim kendisine istediği parayı geç verdiği için tartıştığı Neriman Yetim’i yüzü, kolları ve bacaklarından bıçaklayarak yaraladı. 14 yerinden bıçaklanan Neriman Yetim, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Neriman Yetim, kendisini yaralayan kardeşinden şikeyetçi olmadığını söyledi.

Olayın ardından gözaltına alınan Orhan Yetim'in, 197 promil alkollü olduğu belirlendi. Orhan Yetim, “İhtiyaçlarım için ablamdan para istemiştim. Ancak ablam bana 2 gün sonra para verdi. Ablam bana sürekli nasihatta bulunuyordu. Ben de ona ‘Bana nasihat verme para ver’ dedim. Param olmadığı için içki yerine kolonya içmiştim. Tartışmada ablamı bıçakla yaraladım” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Orhan Yetim’in sorgulamasının tamamlanmasından sonra ‘Kasten yaralama’ suçundan adliyeye sevk edileceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!