Uslanmaz Dalmaz'a yine baskın

Güncelleme Tarihi:

Uslanmaz Dalmaza yine baskın
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2008 10:47

Beşiktaş'ta, kumar oynatıldığı gerekçesiyle daha önceden bir çok kez yasal işlem yapılan “Dalmaz Center”a aynı sebeple düzenlenen operasyonda 50 kişi gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından yapılan araştırmalarda, Etiler Nispetiye Caddesi'nde bulunan ve bir çok kez kumar oynatıldığı gerekçesiyle cezai işlem uygulanan “Dalmaz Center” adlı eğlence merkezinde, aynı suçun işlenmesine devam edildiği belirlendi.

Bu tespitin ardından bu suçlara karışan kişi ya da kişilerin yakalanması amacıyla şubeye bağlı Ahlak-Kumar Büro Amirliği görevlilerince, iş yerine gece saatlerinde operasyon düzenlendi.

Operasyonda, eğlence merkezinde yer alan ve kumar oynamakta kullanılan bir adet “Black Jack”, bir adet rulet masası ve kağıtlar ile çok sayıda oyun pulu ele geçirildi.

İş yerine ilişkin yasal işlem başlatan polis, içeride yer alan 10'u kadın 50 şüpheliyi, kumar oynadıkları ya da oynattıkları gerekçesiyle gözaltına alarak Gayrettepe'deki şubeye götürdü.

Polis yetkilileri, yakalanan kişilerin genellikle para cezası verilerek serbest bırakıldığını ifade ederek, suçla mücadele etmeyi sürdüreceklerini vurguladılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!