8 yaşındaki öğrenciden Erdoğan'a mektup

Güncelleme Tarihi:

8 yaşındaki öğrenciden Erdoğana mektup
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2007 11:24

SİVAS'ta ilköğretim okulu öğrencisi 8 yaşındaki Oğuzhan Ateş Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazarak, “Beni de askere alın. Hiç olmazsa askerlerimizin ayaklarını yıkar, onlarla çikolatamı paylaşırım” dedi.

Haberin Devamı

Behrampaşa İlköğretim Okulu 2'nci sınıfta okuyan Oğuzhan Ateş, son yaşanan terör olayları ve şehitler nedeni ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdı. Son terörist saldırılardan etkilenen Oğuzhan Ateş çocuk, duygularını mektupla kaleme aldı. Ateş başbakana yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi:
“Ben Oğuzhan Ateş. Bütün şehit abilerime Allah'tan rahmet dilerim. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Ben 8 yaşındayım ama asker olmak istiyorum. Biliyorum beni askere almazsınız ama en büyük hayalim bu. Ne olur alın, asker abilerim operasyondan gelince ayaklarına masaj yaparım. Onlarla çikolatalarımı paylaşırım, ayakkabılarını silerim, çantalarını düzeltirim. Onlara yardımcı olabilmek için elimden geleni yaparım. Yeter ki onlar hain PKK’yı gebertsinler. Bende onların yanında olmak istiyorum.”

Haberin Devamı

Oğuzhan Ateş'irn babası Mustafa Ateş, oğlunun yazdığı mektubu şaşkınlıkla karşıladıklarını belirterek, “Böyle bir mektup bizi de çok şaşırttı ve sürpriz oldu. Aynı zamanda çok duygulandık” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!