Polisin aile dramı

Güncelleme Tarihi:

Polisin aile dramı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2007 16:35

Atlasjet'in Isparta'nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında düşen uçağında hayatını kaybedenler arasında bulunan 1.5 aylık Ceren bebeğin, anne ve anneannesiyle yolculuk yaptığı bildirildi.

Haberin Devamı

YOLCULARIN SON GÖRÜNTÜLERİ...

İŞTE UÇAK MÜRETTEBATI

OLAY YERİNDEN İLK GÖRÜNTÜLER...

DAKİKA DAKİKA UÇAK KAZASI...

TÜRKİYE'DEKİ UÇAK KAZALARI...

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde polis memuru olarak görev yapan Bülent Ceylan'ın eşi Melike Ceylan, uçağa 1.5 aylık bebeği Ceren ve annesi Ayşe Cantürk ile bindi. Bebeğin annesiyle birlikte yolculuk yaptığı için yolcu listesinde isminin bulunmadığı öğrenildi.

Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde görev yapan polis memuru Bülent Ceylan, kazada eşi 27 yaşındaki Melike Ceylan, 1.5 aylık kızı Ceren Ceylan ve kayınvalidesi 57 yaşındaki Ayşe Şentürk'ü kaybetti. Ceylan'ın eşi hamileliğinin son aylarında İstanbul'da oturan annesinin yanına gittiği, bebeğini Gaziosmanpaşa Hastanesi'nde dünyaya getirdiği belirtildi. Melike Ceylan, lohusalık dönemini İstanbul'da geçirdikten sonra dün akşam, bebeğine bakmasına yardım etmek için bir süre yanında kalacak olan annesi ve kızını alarak düşen uçağa bindi. Acı haberi alan Bülent Ceylan, enkazın bulunduğu alana koştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!