PKK’nın elebaşı artık Barzani

Güncelleme Tarihi:

PKK’nın elebaşı artık Barzani
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2007 00:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bölücülük ve terörün elebaşısı artık Barzani denen çete reisidir" dedi.

Bahçeli, Türklere "bir kedisini bile vermeyeceğini zırvalayan zihniyete Türk milleti ile alay etmenin ne demek olduğunun hatırlatılması"nı istedi. Bahçeli, MHP Grubu’nun dünkü toplantısının başında şu mesajları verdi:

BAKANIN GAFLETİ Teröre göz yumarak, bölücülüğe göz kırparak gidilen gaflet yolculuğunda Türk milleti teslimiyetin bedelini şehitleriyle, gazileriyle yeterince ödedi. Bizim ödeyeceğimiz bir bedel artık kalmadı. Şimdi, bu bedeli ödemek sırası başkalarında. Zaman bedel ödettirme zamanı. Olumsuz gelişmelere, tahrik ve tacizlere rağmen aziz milletimize itidal ve sağduyu tavsiye ediyorum. Devletimiz her zorluğun üstesinden gelmeye muktedirdir. Yeter ki, yetki ve imkan verilsin. Geçmişte ’silahı bırak masaya gel çağrısı’nın benzerini önceki gün tekrarlaması, Başbakan’ın teröristle pazarlığa oturma niyetini bir kez daha açığa çıkardı.

TERÖRİST MECLİS’TE Bir yandan Kandil’de terörist ararken, unutmayalım ki uzantıları belediye binalarında, üniversite konferans salonlarında ve hatta Meclis koridorlarında boy gösteriyor. MHP, artık ve mutlaka bir son verilmesi gereken bölücülük ve uzantısı terörle ilgili olarak, TBMM’den başlamak üzere yurtiçini ve yurtdışını da kapsayacak tedbirlere her türlü desteği sonuna kadar vermeye hazır. Bunu yapamayan bir Meclis varlık nedenini inkar ediyor, kuruluş gerekçesini çiğniyor demektir. Çare, Türkiye’nin bölünme ve ayrışma senaryolarının yapıldığı konferans salonlarında, gazete köşelerinde, sözde aydın platformlarında değil. Çözümün ve çarenin yeri öncelikle TBMM’nin iradesi olmalı. Bir ’Bölücülükle Mücadele Stratejisi’ hazırlanarak, derhal uygulanmalı."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!