Kızının ölümünü balkondan izledi

Güncelleme Tarihi:

Kızının ölümünü balkondan izledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2007 00:00

Mersin’de Tarsus Amerikan Koleji öğrencisi 15 yaşındaki Sesim Sarpkaya’nın 2 sokak köpeğinden kaçarken, annesi 41 yaşındaki Sema Sarpkaya’nın gözleri önünde otomobil altında kaldığı ortaya çıktı.

YÜREK YAKAN FOTOĞRAFLAR

GÖRGÜ tanıklarının ifadesine göre Sesim Sarpkaya, okul servisini beklerken 2 sokak köpeğinin üzerine doğru geldiğini fark edip paniğe kapıldı. Kaçmak için ana yola atlayan Sesim’e 36 yaşındaki Uğur Ak yönetimindeki otomobil çarptı. Sesim, araçla refüj arasında kaldı. Kızının servise binmesini balkonda bekleyen Sema Sarpkaya, kazayı görünce şoka girip dışarı fırladı. Sema Sarpkaya, gözleri önünde can veren kızının bedenine kapanarak gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren anne, kızının üzerinden güçlükle kaldırıldı. AnneSarpkaya, daha sonda iş için Irak’a giden eşi Bülent Sarpkaya’yı cep telefonuyla arayıp acı haberi verdi. Otomobil sürücüsü Uğur Ak ise ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Hayatının baharında yaşama veda eden Sesim Sarpkaya’nın cenaze törenine Irak’tan dönen baba ile annenin yanı sıra amcası eski Belediye Başkanı Bedrettin Sarpkaya, yakınları, öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kızının toprağa verilişini izleyen anne Sema Sarpkaya, "Kızımı yalnız mezara koymayın. Ne olur beni de yanına koyun. Orada yalnız yapamaz" diyerek ağlaması yürekleri yaktı. Gözyaşları dinmeyen arkadaşları da genç kızın mezarına çiçekler attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!