Türkiye’yi rahatlatacağız

Güncelleme Tarihi:

Türkiye’yi rahatlatacağız
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2007 00:00

DTP’nin Meclis’teki grup odası belirlenmediği için meclis dışında gerçekleştirdiği ilk grup toplantısı grup başkanlığına seçilmesi planlanan Ahmet Türk’ün rahatsızlanması nedeniyle iptal edildi.

Türk, midesinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle Ankara Güven Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Bu arada iptal edilen grup toplantısı bugün saat 11.00’de genel merkez binasında yapılacak.

Genel Başkan Vekili Nurettin Demirtaş, toplantının basına açık bölümünde yaptığı konuşmada DTP’nin önümüzdeki dönemdeki siyaset anlayışını "Tüm Türkiye rahatlayacak" mesajıyla özetledi. Demirtaş, "Parlamentoda küçük bir grupla temsil ediliyor olsak bile, Türkiye yaşanan siyasal gerilimleri ortadan kaldırmak açısından yepyeni bir sayfanın açılması umutlarını doğuran bir grubu Meclis’e göndermenin sevincini yaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde grubumuzun nasıl bir çalışma programına sahip olacağını tüm kamuoyuyla paylaşacağız. Şimdiden bunun hazırlıklarını yapmaktayız. Bu program bir yol haritası olacak ve tüm Türkiye’yi rahatlatacak" diye konuştu.

Sırrı Sakık ise Devlet Bahçeli’nin açıklamasına jet yanıt vererek, "Bizim elimizde hiçbir zaman silah olmadı, şiddet olmadı. Bunu Bahçeli de biliyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!