Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2007 00:57

Büyükçekmece’de bir barda içki içip, eğlendikten sonra sevgilisi Özlem Yolcu ile motosikletle evlerine dönen Tufan Bal, Avcılar’da bariyerlere çarptı.

Haberin Devamı

Sevgilisi motordan düştü, fark etmedi
Bal’ın arkasında oturan genç kız motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Olaydan 10 saat sonra gözaltına alınan Bal, "Kazayı hatırlamıyorum" dedi. Üzerinden araçlar geçen Özlem Yolcu, feci şekilde yaşamını kaybetti.

MOTOR kurye Tufan Bal (29) ile Açık Öğretim Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi kız arkadaşı Özlem Yolcu (20), önceki akşam Büyükçekmece’de bir bara gidip eğlendi. Bardan gece yarısından sonra ayrılan çift, Tufan Bal’ın kullandığı motosikletle İkitelli’deki evlerine gitmek üzere yola çıktı. Bal, yolda durarak bir büfeden bira aldıklarını söyledi. Tufan Bal ile kuaförde çalışan Özlem Yolcu, O-1 Otoyolu üzerinde giderken de bira içmeyi sürdürdü.

TAŞITLAR PARÇALADI

Tufan Bal, Avcılar’a geldikleri saat 03.30 sıralarında bariyerlere çarptı. Bal’ın arkasında oturan Özlem Yolcu motosikletten düştü, Tufan Bal ise durmayarak yoluna devam etti. Otoyola düşen Özlem Yolcu hayatını kaybetti. Yolcu’nun cesedi üzerinden otoyolda hızla seyreden taşıtlar geçti. Sabah ceset parçalarını gören bazı sürücüler polise haber verdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte bir cep telefonu, kadın terliği ve parçalanmış kask buldu.

EVİNDE YAKALANDI

Savcının incelemesinin ardından yoldaki ceset parçaları toplanarak Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Polis Özlem Yolcu’nun kimliğini de kaza yerinde buldu. Yolcu’nun cep telefonunu inceleyen polis, telefonda "Aşkım" diye kayıtlı bulunan Tufan Bal’a ulaştı. İkitelli’deki evinde yakalanarak gözaltına alınan Tufan Bal, Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği’ne getirildi. Polisin olaydan 10 saat sonra gözaltına aldığı Bal’ın aşırı derecede alkollü olduğu belirtildi. Tufan Bal, polise verdiği ilk ifadesinde kazayı hatırlamadığını söyledi. Büyükçekmece sahilinde bir barda içki içip eğlendikten sonra eve döndüklerini belirten Bal, "Dönerken bir büfeden birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar’da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum" dedi.

Paramparça oldu

Motosikletten düşen Özlem Yolcu’nun üzerinden otoyolda hızla seyreden araçlar geçti. Genç kızın cesedine ait parçaları gören bazı sürücüler, durumu polise bildirdi. Polis, ceset parçaları ile birlikte, bir kadın terliği, cep telefonu, parçalanmış bir kask buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!