70 gramlık ‘dev ekran’

Güncelleme Tarihi:

70 gramlık ‘dev ekran’
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 18, 2007 10:14

Tesan'ın teknoloji ürünleri markası Ttec Plus, Türkiye'nin ilk giyilebilir video ekranı Ttec Plus Video EyeWear GVD520'yi piyasaya sundu. Sadece 70 gram ağırlığında olan ürün, 122 cm.'lik ekran eşdeğerinde görüntü sağlıyor.

Haberin Devamı

Sadece 70 gramlık ağırlığıyla 122 cm.'lik ekran eşdeğerinde görüntü sağlayan ve her yere taşınabilen minik dev ekran Ttec Plus Video EyeWear, uzun yolculukları ve can sıkıcı beklemeleri eğlenceye dönüştürüyor.

 

Dışarıdan bakıldığında fütüristik bir gözlük görünümüne sahip olan Ttec Plus Video EyeWear, içindeki 920.000 piksellik mikro-LCD'ler sayesinde benzersiz bir video deneyimi sunuyor. Video EyeWear, göze takıldığında 2 metre uzaklıktan izlenen 122 cm'lik bir ekrana eşdeğer görüntü sağlarken, bütünleşik stereo kulaklığıyla da kişisel video zevkini tamamlıyor.

 

Taşınabilir DVD çalarlar, PlayStation, Nintendo gibi oyun konsolları, iPod ve diğer taşınabilir medya oynatıcılar ve hatta video kameralar gibi bir çok cihazla uyumlu olan Ttec Plus Video EyeWear, dahili lityum bataryası sayesinde saatlerce elektrik ihtiyacı duymadan çalışabiliyor.

 

Haberin Devamı

Ses seviyesi ayar düğmelerinin yer aldığı kontrol ünitesi üzerinde ayrıca sesleri başka bir kulaklıktan dinlemek isteyenler için bir de kulaklık çıkışı bulunuyor. Çeşitli video kaynaklarına bağlantıyı sağlamak için 3 farklı sinyal kablosunun yanı sıra standart, USB ve otomobil şarj adaptörleri de Video EyeWear'in ürün paketinde sunuluyor.

 

Ttec Plus Video EyeWear'i, 475 $+ KDV'ye Tesan Burada satış noktalarında ve elektronik marketlerde bulabilirsiniz. Tesan Burada satış noktalarının listesine www.tesan.com.tr,ÂTtec Plus ürünleri hakkında detaylı bilgilere ise www.ttecplus.com adresinden ulaşılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!