7 gün 7 gece sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

7 gün 7 gece sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2009 14:54

ERZİNCAN Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni başladı. Bu sene 13’üncüsü düzenlenen şölen, 7 gün 7 gece devam edecek.

Şölenin ilk gününde Erzincan Merkez ve çevre köylerdeki 200 çocuk sünnet ettirildi. Erzincan Belediyesi'nin yemekhanesinin bir bölümünde gerçekleştirilen şölende, çocukları sünnetçilere zor anlar yaşattı. Anne ve babalarına sarılan küçük çocuklar, gözyaşları içinde sünnet olmamak için yalvardı. 8 kişilik sağlık ekibi tarafından sünnet gerçekleştirilirken, bir yakınını sünnete getiren genç, kan görmeye dayanamayınca bayıldı. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra genci dışarı çıkarttı.

Erzincan Belediye Başkanı AKP'li Yüksel Çakır, sünnet olan çocukları ziyaret ederek hediyeler verdi. Belediye Başkanı Çakır, “Çocukları şimdiden sünnet ettirmemizin amacı bir hafta sonra yapılacak olan şölene hepsinin sağlığına kavuşmuş olarak katılmalarını sağlamak. Kardeşlerimizin operasyonu bugün gerçekleştirildi, 8 Ağustos'taki şölene hepsi sağlıklı bir şekilde katılacak” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!