7 aylık hamile hırsız yakalandı

Güncelleme Tarihi:

7 aylık hamile hırsız yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2006 16:07

SAMSUN'da 7 aylık hamile olan 22 yaşındaki Dudu G. ile 20 yaşındaki Kiraz U., girdikleri evi soyarken polise yakalandı. Polis zanlıların kapıyı tornavida ile açıp, parmak izi bırakmamak için ellerine kadın çorabı geçirdiklerini söyledi.

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında meydana geldi. 7 aylık hamile olan hırsızlıktan sabıkalı Dudu G. ile yine aynı suçtan sabıkalı arkadaşı Kiraz U., Neslihan Y.'ye ait evi soyarken suçüstü yakalandı.

Polis, ihbar üzerine bu kadınları ev içerisinde yakalayıp gözaltına aldı. Binaya giren zanlılar aynı binada başka daireyi soyup ardından takip ettikleri Y.'yi evine girdikleri belirlendi.

Evde kimsenin olmadığından emin olduktan sonra içeri giren Dudu G. ile Kiraz U.'nun üzerinden 201 dolar, 35 Sterlin, 2 altın zincir, 1 pırlanta taşı, 1 parfüm, 2 diş fırçası, 1 diş macunu çıktı.

Polis, hırsız kadınların ahşap kapıları tornavida ile açtıklarını ve bunu yaparken ellerine parmak izi bırakmamak için kadın çorabı geçirdiklerini söyledi. Hırsızlık Büro Amirliği'ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan zanlıların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!