Gümen Akçam’ın bulduğu 3. holdwater

Güncelleme Tarihi:

Gümen Akçam’ın bulduğu 3. holdwater
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2007 00:00

Ermenilerin sözde soykırım iddialarına karşı Türk tezlerini savunan ’holdwater’, gizli kimliğini elde ettiğini ileri süren Prof. Taner Akçam’a kendi tarzında cevap verdi.

Holdwater, ABD’de bir internet sitesinde 28 sayfalık açıklama yaparak, "Taner Akçam hiçbir sağlam kanıt bulamadan, benim Murat Gümen olduğumu iddia ediyor. Ermeni radikalleri yine en iyi yaptıklarını sandıkları işi ortaya koyup, ’karakter suikastı’ yapmaya kalkıyorlar" dedi. Holdwater, Akçam’ın daha önce de İlyas Botaş ve Kenan Pars için "İşte holdwater bu" açıklamaları yaptığını ve yanıldığını hatırlattı. Bu hatırlatmasıyla ’holdwater’, Murat Gümen’in, Akçam tarafından ortaya atılmış 3’üncü holdwater ismi olduğunu belirtti.

Holdwater, Taner Akçam’ın iddialarına ’tallarmeniantale.com’ sitesinde yayınladığı yazıda özetle şu ifadelerle karşılık verdi:

"Taner Akçam, holdwater’ı ifşa ettiğini sanıyor. Hiçbir yerden sağlam kanıt bulmadan benim Murat Gümen olduğumu iddia ediyor. Ermeni radikalleri yine en iyi yaptıklarını sandıkları işi, ’karakter suikasti’ni yapmaya kalkıyorlar. Taner Akçam beni her defasında Ermeni düşmanı diye lanse ediyor. Ben Ermeni düşmanı değilim, ben her zaman ifadelerimde Ermeni soykırımının olduğunu iddia eden ve bu yalanları söyleyenlere karşı mücadele verdim. Kontrolden çıkmış, bu radikal yazara karşı ’holdwater’ ismimi kullanmak zorundayım. Beni Ermenilere, ’İşte sizinle uğraşam adam bu, saldırın’ diye lanse etmesi Akçam’ın ne tür bir tarihçi ve kişiliğe sahip bir adam olduğunu gösteriyor""
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!