Sezer 20 dakikada randevu verdi

Güncelleme Tarihi:

Sezer 20 dakikada randevu verdi
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 00:00

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener’e önemli bir jest yaparak, 20 dakikada randevu verdi.

Åžener dün öğle saatlerinde önce ABD’nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson ile görüştü. Wilson, ErdoÄŸan’ın, Genelkurmay Karargahı’na yaptığı ziyaretin ardından BaÅŸbakanlığa geldi. Bu ziyaret kulisleri hareketlendirirken, Wilson’un, ErdoÄŸan ile deÄŸil Åžener ile görüştüğü ortaya çıktı. Yaklaşık 45 dakika süren bu görüşmeye iliÅŸkin randevu talebinin Wilson’dan geldiÄŸi de bildirildi. Åžener, Wilson ile yaptığı görüşmesinin hemen ardından Sezer’den randevu istedi. Åžener’in Çankaya Köşkü’nü aramasından 20 dakika sonra Sezer’in Özel Kalem’i kendisini arayarak, 15.30 için randevu verdi. Åžener’in, kulisleri hareketlendiren Sezer ile görüşmesi yaklaşık 15 dakika sürdü. Åžener, Sezer ve Wilson görüşmelerine iliÅŸkin bir bilgi vermedi. Â

DURUM DEÄžERLENDÄ°RMESÄ°Â

Hürriyet’e ulaşan bilgilere göre, bu seçimlerde milletvekili adayı olmayan Şener, veda ettiği Sezer ile genel bir durum değerlendirmesi yaptı. Şener’in, kabinede Sezer ile arası en iyi bakanların başında geldiği biliniyor. Şener’in zaman zaman Çankaya Köşkü’ne çıkarak Sezer ile görüştüğü de kulislerde konuşuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!