Bir motosiklete 9 kiÅŸi bindiler

Güncelleme Tarihi:

Bir motosiklete 9 kiÅŸi bindiler
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 04, 2007 00:56

Şanlıurfa'da 5’i çocuk 9 kişinin sepetli bir motosikletle yaptığı tehlikeli yolculuk, görenlerin yüreklerini ağzına getirdi.

Haberin Devamı

Tüm uyarılara rağmen Veysel Karani Mahallesi’nde seyir halindeki plakası belirlenemeyen bir motosiklette 9 kişi yolculuk yaptı. 2 kişinin binmesi gereken, sepetine eşya konulan motosiklete balık istifi gibi sıkışarak 9 kişinin oturduğunu görenler şok oldu.

Arkasına yetişkin bir erkeği oturtan 30 yaşlarındaki sürücünün, önüne ise 3 yaşlarında bir kız çocuğunu aldığı motosikletin sepetine ise 2’si yetişkin 4’ü çocuk 6 kişi sığdırıldığı görüldü. Sepette oturanların düşmemek için motosikletin demirlerine sıkı sıkı tutunması dikkat çekti. Yolculuk yapanların başında kask bulunmaması da görenlerin yüreğini ağzına getirdi. İşin ilginç yanı, üzerinde 9 kişinin olduğu motosiklet, trafik polislerinin de yanından geçti. Ama ne yazık ki kimse bu motosikleti durdurup "Bunun üzerine 9 kişi binemezsiniz" demedi. 9 kişinin tehlikeli yolculuğuna şahit olan vatandaşlar, her yıl binlerce insanın trafik kazalarına kurban gitmesine rağmen ders alınmamasından şikayet etti.

Haberin Devamı

Â

Bir motosiklete 9 kiÅŸi bindiler


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!