Marul atığı için 4 çocuk can verdi

Güncelleme Tarihi:

Marul atığı için 4 çocuk can verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2007 00:00

Kayseri’de bir otomobil, bir kaç atık marul alabilmek için yolun karşısına geçen çocuklara çarptı. Kazada 4 çocuk öldü 2 çocuk yaralandı.

Haberin Devamı

Melikgazi İlçesi Necipfazıl Bulvarı üzerinde Erciyes Aşevi önünde meydana gelen kazada, 26 yaşındaki Memduh S.’nin kullandığı 38 FF 630 plakalı otomobil, yolun karşısına koşarak geçmeye çalışan kardeş ve kuzen olan çocukların arasına daldı.

Kazada, Turgay (8) ve Seren Gül Zurnacı (5) kardeşler ile kuzenleri Muharrem (6) ve Veysel Zurnacı (7) kardeşler olay yerinde öldü. Yaralanan Ali (6) ve Berivan Zurnacı (5) Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’nde tedaviye alındı. Aslen Gaziantep’in Nizip İlçesi’nden oldukları belirlenen Zurnacı aileleri, fenalık geçirdi. Kaza yerinde, kavga çıkması ihtimali üzerine Çevik Kuvvet polisi gönderildi.

Çocukların cesetleri otopsi için Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Görgü tanıklarından Safiye Öksüz şunları anlattı: "Evimin önünde otururken, çocuklar aşevi önündeki marul atıklarına doğru koştular. Ancak, ne oldu bilmiyorum, çocuklar marul atıklarını bırakıp, birden kaçmaya başladılar. Sanıyorum, onlara biri veya birileri bağırdı. Onlar da geldikleri yöne, yola doğru kaçıyordu. Ben eve girmek üzere kapıya doğru yöneldiğimde gürültü duydum. Dönüp baktığımda çocuklar yerlere saçılmıştı. Koşup, yardıma çalıştım, ancak çoğu ölmüştü." Polis tarafından yakalanıp gözaltına alınan 26 yaşındaki Memduh S.’nin ehliyetinin olmadığı belirlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!