Yrd. Doç. Dr. Akın, üniversitedeki odasında ölü bulundu

Güncelleme Tarihi:

Yrd. Doç. Dr. Akın, üniversitedeki odasında ölü bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2007 15:40

BALIKESİR Üniversitesi (BAÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Fizikokimya Bölümü Öğretim Üyesi 55 yaşındaki Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın, bugün saat 10.30 sıralarında okuldaki odasında ölü bulundu. Yrd. Doç. Dr. Akın'ın kalp krizi sonucu öldüğü sanılıyor.

Haberin Devamı

Balıkesir Üniversitesi’nde öretim grevlisi ve Balıkesir Çağdaş Eğitim Vakfı’nın (BAÇEV) Başkanı Metin Akın'ın eşi olan Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın, bu sabah zamanında dersine girmedi. Durumdan kuşkulanan öğrencileri, Yard. Doç. Dr. Akın'ın Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi’nde bulunan Fen Edebiyat Fakültesi binasındaki odasına girince, yerde yatan cesediyle karşılaştı.

Edremit Zeytincilik Enstitüsü Müdürlüğü görevini de sürdüren Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın'ın cesedi ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp krizi sonrası yaşamını yitirdiği sanılan Yard. Doç. Dr. Akın'ın kesin ölüm nedeninin, yapılacak otopsi sonucu belirleneceği bildirildi. ABD'de eğitimini sürdüren Çiğdem Akın adında bir kızı bulunan Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın'ın eşi Metin Akın'ın da acı haberi aldıktan sonra şoka girdiği ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Cumhuriyet Savcılığı'nın, Yard. Doç. Dr. Sebahat Akın'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!