Cep telefonunda öğrencilerin esrar partisi

Güncelleme Tarihi:

Cep telefonunda öğrencilerin esrar partisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2007 00:00

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde ilköğretim okulu öğrencilerinin okul tuvaletinde esrar içtikleri ileri sürülerek elden ele dolaşan görüntüler ortalığı karıştırdı. Cep telefonuyla çekilen görüntüleri izleyen yetkililer, olayın sorunlu bir öğrencinin komplosu olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İLKOKULDA REZALETİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN

İnegöl İlçesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda okuyan bazı öğrencilerin, ellerinde esrar sarılmış sigara içerken cep telefonuyla çekilen görüntüleri elden ele dolaşmaya başladı. Görüntülerin okul tuvaletinde esrar partisinde çekildiği iddiaları ortaya atılırken, İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü inceleme başlattı. Görüntülerde önlüklü öğrencilerin, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda 4'üncü ve 7'nci sınıfta okudukları saptandı. Öğrencilerin görüntüleri çekilirken, esrarı okulda görevli bir öğretmenden aldıklarını söylemeleri dikkati çekti.

İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Saim Yıldız, görüntüleri birlikte izledi. Görüntüler mizansen olduğunu sandığını söyleyen Okul Müdürü Saim Yıldız, “Biz bu çocukların eğitimi öğretimi için çabalıyoruz, onlar bunu yapıyor. İçilen maddenin esrar olup olmadığı bilinmiyor. Birkaç öğrencinin yaptığı bu hareket, 900 öğrencili okula ve camiaya zarar vermiştir. Söylenecek söz bulamıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, olayın müfettişlerce soruşturulacağını, öğrenciler arasında bulunan M.A. adlı öğrencinin sorunlu olduğunu söyledi. Baştürk, “Bu çocuk hep asılsız ihbarlarda bulunuyor. Geçen yıl da sahte para ihbarı yaparak bir öğretmeni gözaltına aldırdı. Yine onun komplosu olabilir” diye konuştu.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!