6 yıl sonra yakalandı

Güncelleme Tarihi:

6 yıl sonra yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2009 18:16

ŞİŞLİ’de, içki içtiği restoranın sahibi Menderes Köpü’yü, geç olduğunu söyleyerek işyerini kapatmak istemesi üzerine bıçaklayarak öldüren İsmail S., 6 yıl sonra yakalandı.


Polisteki ifadesinde İsmail S. “Çok pişmanım. Vicdan azabı çekiyordum. Her gün yakalanma korkusuyla yaşamaktan kurtuldum” dedi.

Çağlayan, İzzetpaşa Mahallesi, Gürün Caddesi üzerinde 21 Mayıs 2003 günü meydana gelen olayda restoran sahibi Menderes Köpü, müşterileriyle arasında çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürüldü. Görgü tanıkları polise verdiği bilgiye göre Menderes Köpü, İsmail S, Yaşar S. ve emekli Emniyet Müdürü İsmail D.’nin birlikte içki içtiğini masaya gitti. Menderes Köpü, saatin geç olduğunu belirterek restoranı kapatmak istediğini söyledi. Masadan kalkmak istemeyen İsmail S. ile Menderes Köpü’yü aralarında kavga çıktı. Menderes Köpü kavgada hayatını kaybetti.

Bir ihbarı değerlendiren Cinayet Büro Amirliği polisleri 6 yıl sonra Bahçelievler’de bir eve gizlenen İsmail S.’yi baskınla yakaladı. Gözaltına alınan İsmail S., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. İsmail S., “Olayı yaptığım için çok pişmanım. Yıllardır vicdan azabı çekiyordum. Her gün 'Beni nerede yakalayacaklar' diye yaşamaktan bıkmıştım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!