6 yaşındaki Fatma evinin balkonunda silahla vurularak öldürülmüştü! 2 şüpheli tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

6 yaşındaki Fatma evinin balkonunda silahla vurularak öldürülmüştü 2 şüpheli tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2023 09:55

Adana’nın Yüreğir ilçesinde sokakta silahlı kavga çıkartıp evinin balkonunda bulunan 6 yaşındaki Fatma el-Ahmed Risvadi'nin ölümüne sebep olan 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda olayda kullanılan tabanca da ele geçirildi.

Haberin Devamı

Olay, 30 Ekim'de saat 14.30 sıralarında Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi 1147. Sokak'ta meydana geldi. Husumetli 2 grup arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Süleyman Bayram ile İmam Gür, birbirlerine tabanca ile ateş açtı. Bu sırada evin damına oynayıp, sesleri duyunca sokağa bakmaya çalışan Fatma el-Ahmet Risvadi'nin boynuna kurşun isabet etti. Fatma kanlar içinde yere yığılırken, şüpheliler olay yerinden kaçtı. Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan küçük çocuk, 4 Kasım'da hayatını kaybetti.

3 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Süleyman Bayram, İmam Gür ile olay yerindeki boş kovanları topladığı tespit edilen arkadaşı Haşim B.'yi yakalandı. Şüphelilerin üst ve adreslerinde yapılan aramada, olayda kullandıkları tabancalar ele geçirildi. Tabancalar, Adana Bölge Kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü'nde incelemeye alındı. Emniyete götürülen şüphelilerden Bayram ile Gür, sorgularında birbirlerini suçlayarak, Fatma'yı öldüren kurşunun kendi tabancalarından çıkmadığını öne sürdü. İşlemleri sonrası Bayram ile Gür tutuklanırken, Haşim B. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!