6 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları belli oldu! MPİ On Numara sorgulama

Güncelleme Tarihi:

6 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları belli oldu MPİ On Numara sorgulama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2020 07:28

'On Numara sonuçları' için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Milli Piyango İdaresi'nce pazartesi akşamı gerçekleşen 6 Temmuz On Numara canlı çekilişinde, ikramiye kazandıran numaralar erişime açıldı. Bu hafta 10 bilen 2 kişi büyük ikramiyeyi kazandı. Türkiye'nin dört bir yanından On Numara kuponu hazırlayanlar MPİ 935. hafta On Numara sorgulama ekranı üzerinden açıklanan haftanın şanslı rakamlarına odaklandı. İşte, 6 Temmuz 2020 On Numara çekiliş sonuçları ve On Numara sorgulama sayfası...

Haberin Devamı

On Numara çekilişleri Milli Piyango İdaresi (MPİ) Genel Müdürlüğü tarafından noter huzurunda tamamlandı. Her hafta pazartesi günleri düzenlenen On Numara çekilişi bu hafta da ikramiyeleri sahibine kavuşturdu. Gözler şimdi 6 Temmuz 2020  On Numara sonuçları ve haftanın şanslı rakamlarında.  İşte, bu haftanın On Numara çekiliş sonuçları ve ikramiye kazandıran numaralar.

On Numara'nın bu haftaki çekilişinde 10 bilen 2 kişi 250.479,80 TL ikramiye kazandı. 

6 TEMMUZ ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

On Numara oyununun 935. hafta  çekilişleri Milli Piyango İdaresi'nce saat 21:15'te başladı. Noter canlı çekiliş heyeti huzurunda tamamlanan çekilişin ardından kazandıran numaralar şunlar oldu;

6 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları belli oldu MPİ On Numara sorgulama

Haberin Devamı

ON NUMARA SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

On Numara'nın son çekilişinde ne oldu?

MPİ'den yapılan açıklamaya göre geçen haftaki çekilişte 10 bilen 1 kişi 506.812,55 TL ikramiye kazandı. Büyük ikramiye Ankara'nın Çankaya ilçesine çıktı.

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir. On Numara oyununa sen-seç ile de katılmak olanaklıdır.

On Numara oyunu çekilişleri haftada bir kez Pazartesi günleri yapılmaktadır. On Numara oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,Hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ile 6 ve 7 bilenlerin ikramiyelerini bayiler, 8 ve 9 bilenlerin ikramiyelerini bayiler ve MPİ Şubeleri, 10 bilenlerin ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!