6 köpeği zehirlediler

Güncelleme Tarihi:

6 köpeği zehirlediler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2011 13:30

Antalya'da hayvansever bir kadına ait villanın bahçesindeki 6 köpeğin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi.

Haberin Devamı

Antalya'nın Kepez ilçesine bağlı Duacı Köyü'nde yaşayan emekli memur Bahar Yeni, sabah saatlerinde evinin bahçesine çıktığında 6 köpeğinin bulundukları kafeslerinde öldüğünü fark etti. Farklı kafeslerde bulunan köpeklerin zehirlendiğini iddia eden Yeni, Varsak Jandarma Karakoluna şikayette bulundu.
Köpeklerin bulunduğu bahçeye gelen jandarma, tutanak tutarak soruşturma başlattı. Ölen köpeklerinin başında gözyaşı döken Yeni, köpeklerinin organlarını otopsi yapılması için Tarım İlçe Müdürlüğüne vereceğini söyledi.

“ÇOCUKLARIM GİBİYDİLER”

Yılbaşı kutlaması için kent merkezine gittiğini ve gece saatlerinde evine geldiğini belirten Yeni, şöyle konuştu:“Gece evime geldiğimde ilk işim köpeklerimin suyunu kontrol etmek oldu. Onların suyunu kontrol edip uyudum. Sabah kalktığımda 6 köpeğimin öldüğünü fark ettim. Ağızlarından beyaz salyalar geldiğini görünce zehirlendiklerini düşündüm. Yılbaşını bana zehir ettiler. Yeni yıla çok mutlu bir şekilde girmiştim. Ama 2011 yılının ilk gününde böyle bir acı yaşadım. Bana bunu yaşatanlardan hesap soracağım. O köpekler benim çocuklarım gibiydi.”

Haberin Devamı

Sokaktaki köpekleri de beslediğini ve 30 yıldır bakıma ihtiyacı olanları evine aldığı anlatan Yeni, köpekleri hakkında çok havladıkları gerekçesiyle kendisi hakkında jandarmaya şikayette bulunulduğunu söyledi.Köpeklerinin kimseye zararı olmadığını sadece yabancılara havladıklarını anlatan Yeni, “Kafeslerinden dışarıya çıkarmıyordum. Kimsenin bahçesine ve tarlasına da zarar vermiyorlardı. Bu vicdansızlığı neden yaptılar? Anlamakta güçlük çekiyorum. Köpeklerimi öldürenlerin mutlaka bulunup, cezalandırılmasını istiyorum. Bunun için mücadele vereceğim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!