Sis yola indi, 104 araç birbirine girdi

Güncelleme Tarihi:

Sis yola indi, 104 araç birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2006 00:00

Silivri-Selimpaşa arasında, dün sabah sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazada 104 araç birbirine girdi. 2’si ağır 32 kişi yaralanırken, 0-1 Karayolu, bir kilometre boyunca hasarlı araçlarla doldu.

Edirne istikametindeki kaza dün saat 07.30 sıralarında meydana geldi. Sis yüzünden görüş mesafesinin beş metreye kadar düştüğü yolda, bir otomobil, önünde giden TIR’a çarptı. Sis nedeniyle kazayı göremeyen araçlar ardı ardına çarpışmaya başladı. 104 aracın birbirine girdiği ve büyük bir kargaşanın yaşandığı kazada, yaralılara çevredekiler yardım etmeye çalıştı. Edirne yolu can pazarına dönerken, karşı istikamette de Bulgaristan’dan gelen bir otobüs kaza yaptı.

Kazada yaralanan, LPG tüpü yüklü kamyonun sürücüsü Ahmet Kahraman facianın daha da büyümesini son anda önlediğini söyleyerek şöyle dedi:

LPG tüpleri patlamadı

"Virajı döndüğümde önümde giden araçların birbirine girdiğini gördüm. Tüp dolu kamyonumu devirmemek için direksiyonu kırarak tarlaya doğru ilerlemek istedim. Olmadı. Önden çarptım. Camı kırarak araçtan çıktım. Direksiyonu sağa kırmasam ve kamyonu devirmiş olsam büyük bir facia yaşanabilirdi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!