Şeker gözüme vurdu, plajdakileri görmedim

Güncelleme Tarihi:

Şeker gözüme vurdu, plajdakileri görmedim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2006 11:45

'Cüppeli Ahmet Hoca' lakaplı Ahmet Ünlü, bikinililerin bulunduğu plajda yüzmesi, Tunuslu dansözler ve Moldavalı kadınla ilişkisi iddialarını yanıtladı.

Haberin Devamı

'Cüppeli Ahmet Hoca' lakaplı Ahmet Ünlü, Malta tatiline arkadaşının daveti üzerine gittiğini ancak başlangıçta karşı çıktığını şu sözlerle ifade etti: "'Malta nasıl bir yer' diye sordum. Kültürel bir şey var mıdır, açık saçıklıklar var mıdır, plaj var mıdır? Dedi ki, 'Ben araştırdım. Orası kayalıktır. Plaj girmeye müsait değil' Ben de, iyi dedim. Orada şehitlikler. Sultan Abdulhamit’in de kabri orada."

Jet-ski'ye binmesinin öne çıkarılmasını eleştiren Ünlü, Vatan Gazetesi'ne verdiği röportajda Malta'da otelden hiç çıkmama kararı vermesine rağmen eşinin ısrarıyla gezintiye çıktığını anlattı: "Bizi zannediyorlar ki, mağaradan çıkmış bir adam. Biz sosyal bir adamız."

Arkadaşının jet-ski’yle açılırsalar denize girme imkanı olduğunu söylemesi üzerine plajdan geçmeme koşuluyla teklifi kabul ettiğini belirten Cüppeli Hoca, sözlerini şöyle sürdürdü:

JET-SKİ HARAM DEĞİL

"Efendim jet-ski keyfi falan yapmışız deniliyor. Ben başı dönen bir adamım. Bastonsuz gezemem. Hem jet-skiye binmek haram değil ki. Sandala biniyorsak jet-skiye de bineriz. Jet-ski’ye binilmez demedim ki. Dediğim şu: Avret yerleri açık olarak denize girmek yasaktır, dinen. Ben haşemalıyım. Bunda ne mahzur var."

Haberin Devamı

Ünlü fotoğraflarda görülen mayolu kadınlar için ise şu açıklamayı yaptı: "Ben hiç görmedim. Zaten uzağı görmem. Şeker gözüme vurduğu için görme kaybım var. Anjiyo olurum gözden. Uzaktan hiçbir yazıyı okuyamam, kadın-erkeği de seçemem."

HANIMIM ÇOK KISKANÇTIR MOLDOVALILAR YALAN

Tunus’taki dansözlerin telefon numaralarını aldığı iddialarına ise "Hanımım yanımdaydı. Benim hanımım çok kıskanç ve çok mutaassıptır. Ben onlarla nasıl görüşeceğim, edeceğim. Bir tutam sakalım var, üstümde cüppem şeyim yani" yanıtını verdi.

Moldovalı bir kadınla tek gecelik bir ilişki iddiasını ise muta nikahına karşı olduğunu söyleyerek yalanladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!