Eşine 16 bin dolarlık saat

Güncelleme Tarihi:

Eşine 16 bin dolarlık saat
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2006 00:15

Cüppeli'nin lükse aşırı merakı var. Gittiğimiz ülkelerde hep en lüks otellerde kaldık. Mesela Dubai’ye gittiğimizde Kempinski’de kaldık. Ürdün ve Malta’da Intercontinental otellerinde, İsviçre’de Sheraton’da konakladık.

Cüppeli’nin gözlük çerçevesi altın kaplama. Pierre Cardin, Versace, Ferre marka gözlük takar. Cemaate de "Bunlar taklit" der. Eşinin çok aşırı harcaması var. Ne zaman Avrupa’ya gitsek, kolilerle alışveriş yapıyordu. Çok lüks markalardan eşya, giysiler, ayakkabılar alırdı. Bir keresinde Cüppeli, İsviçre’nin Cenevre Havalimanı’ndan hanımına 16 bin dolar civarında ’Chopard’ marka bir saat aldı.

Sensörlü musluk aradık
/images/100/0x0/55ea69d6f018fbb8f87e4bd8


ACARKENT’teki lüks evine musluk almak için Almanya’daki cemaati seferber etti. "Sen benim hanımı bilmiyor musun, yabancı marka olsun da ne olursa olsun" dedi. Sensörlü musluk almış. Cemaate de "İsrafı önlemek için aldım" diyor.

Malta’da önce deniz sonra kilise gezisi

25 Ağustos 2005’teki Malta gezimiz sırasında Gozo Adası’nda denize girdik. Ardından tarihi kiliseyi merak etti. İçine girip inceledi, papazıyla Arapça sohbet etti. İsrail gezimiz sırasında Sina Çölü’ndeki bir kiliseyi de ziyaret ettik. Sohbetlerinde cemaatin kiliseyi merak edip gezmesini hoş karşılamaz, "İçine girip de merak etmeyin, ne işiniz var orada" deyip bağırır. 2005’te gittiğimiz Mısır gezisinde de, Şarm El Şeyh’te karışık plajda denize girdik.

İmam nikáhlı 2. eşi adını değiştirdi
/images/100/0x0/55ea69d6f018fbb8f87e4bda


CÜPPELİ’nin ilk eşinin adı Mine. O da cemaatten, çarşaflı. Resmi nikáhları var. Şimdi Acarkent’teki villasında beraber yaşadığı ikinci eşiyle tanıştığından beri Mine Hanım’la ayrı yaşıyorlar. Mine Hanım 5 çocuğuyla birlikte Fatih’te oturuyor. İkinci hanımı, 1992’de Hoca’yla tanışmak istemiş, Hoca bunu görüşme sırasında beğenmiş. Bu hanım, "Eşini boşamak şartıyla ben sana gelirim" demiş. Cüppeli, Mine Hanım’la boşanmadı, diğeriyle dini nikáhlı yaşıyor. İkinci karısının asıl ismi Mehrican Arabul. Cüppeli’yle karı-koca gibi görünebilmek için mahkeme kararıyla adını ve soyadını ’Büşra Mihrimah Ünlü’ diye değiştirdi. Büşra Hanım, 1971 doğumlu. Cüppeli’den 6 yaş ufak.

Sevmediğine ’Mason’ der
/images/100/0x0/55ea69d6f018fbb8f87e4bdc


HOCA’yla ilgili olayları birkaç kişiye anlatınca, beni "Mason" diye suçladı. Cemaate, "Mason olduğundan uzaklaştırdık" dedi. Zaten hoşlanmadığı herkesi Masonlukla suçlar. Cemaatin önde gelenleri biliyor, ama cemaat zarar görür diye konuşmuyorlar.

Cemaatin çocukları medresede onunki kolejde

CEMAATE "Müzik dinlemeyin", "Televizyon seyretmeyin", "İçkili yerlerde oturmayın" diye nasihat eder. Ben de onun ilk vaazlarına göre hayatımda değişiklikler yaptım. Biz işadamıyız. Koltukları evden çıkardım, yerine sedir yaptım. Pantolon değil şalvar giymeye, duvarlarıma çok kaliteli olmasa da dua tabloları koymaya başladım. Televizyonu kaldırdık, paramız olsa da israf oluyor diye tüketimimizi kıstık. Kızım okul yaşında değildi, ama okula göndermeme kararı almıştım. 3-4 yaşındaydı, onu özel dikilmiş bir çarşafla kapattık. Bir gün hanımıyla bizim eve geldi. Bizim hanımda da bir değişiklik oldu. Bana, "Sen beni niye böyle yaşattırıyorsun. Şu hanımın giydiği ayakkabılara bak, çarşafının kumaşı değişik, motifli, dantelli. Sen bana Fatih Çarşamba’dan elbiseler alıyorsun, hanım yırtmaçlı etekler giyiyor" dedi. Onların evini görünce de kıyamet koptu. Son derece mükemmel halılar, mobilyalar, plazma televizyon. Dışında havuzu, içinde asansörü olan ultra lüks bir ev. Bu cemaatin ekolü çocukları okula göndermemektir, ama kızları kolejde hem de başı açık okuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!