52 yıllık eşinin ölümüne dayanamadı

Güncelleme Tarihi:

52 yıllık eşinin ölümüne dayanamadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 10:40

ADAPAZARI’nda 70 yaşındaki Afiyet Aydemir, 52 yıllık eşi 80 yaşındaki Ömer Aydemir’i toprağa verdikten bir gün sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Afiyet Aydemir'in ölümüne, on milyonda bir görülen ‘aort arter damarının çatlaması’nın neden olduğu belirlendi.

Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan ve yıllarca inşaat işçisi olarak çalışan 6 çocuk babası Ömer Aydemir, geçen pazartesi evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Ömer Aydemir, ertesi gün toprağa verildi. Eşinin ölümü sonrasında sessizliğe bürünen Afiyet Aydemir, dün evinde fenalaştı. Çocukları tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen ve ‘on milyonda bir görülen aort yırtılması’ teşhisi konulan Afiyet Aydemir, sevk edildiği İstanbul'da yaşamını yitirdi.

Afiyet Aydemir, eşi Ömer Aydemir’in Erenler İlçe Mezarlığı’ndaki mzarının yanında toprağa verildi.

Üç gün içinde hem babalarını hem de annelerini kaybeden Aydemir ailesi üzüntüye boğuldu. Adapazarı’nda inşaat işleriyle uğraşan Gökhan Aydemir annesinin, babasının ölümünden sonra çok üzüldüğünü ve kimseyle konuşmadığını söyledi. Gökhan Aydemir, “Yarım asrı geçkin evlilerdi. Sürekli beraberlerdi. Babamızın ölümünden sonra sessizliğe büründü. ‘Ben Ömer'siz ne yaparım?’ diye söylerdi hep” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!