Torun için kesin dönüş

Güncelleme Tarihi:

Torun için kesin dönüş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2006 00:00

Erdoğan ailesinde bir hasret bitiyor. Başbakan Tayyip Erdoğan’ın ABD’de sosyoloji alanında doktora yapmaya başlayan büyük kızı Esra, Türkiye’ye kesin dönüş yapıyor. Esra ve Berat Albayrak çiftinin kesin dönüş kararının altında, bebek sahibi olma planlarının yattığı öğrenildi.

Bu kararın yıllardır en büyük özlemleri torun hasreti olan Erdoğan çiftini çok mutlu ettiği kaydedildi. Emine Erdoğan da eşinin üç günlük Rize seyahatine kızı ve damadının dönüş hazırlıkları için katılmadı. Emine Erdoğan, dünürleri Albayrak ailesiyle birlikte Esra ve Berat’ın oturacakları evin hazırlıklarıyla ilgilendi.

Washington’da Dünya Bankası’nda çalışan küçük oğlu Bilal ve ABD’de tarih eğitimi gören küçük kızı Sümeyye’nin de Türkiye’ye gelmeleri ve Erdoğan ailesinin Ramazan ayında bir arada olmaları bekleniyor.

Kesin dönüş yapan Esra’nın ABD’de İndianapolis Üniversitesi’ndeki doktora eğitimini ise Türkiye’den internet üzerinden yapacağı, ancak tez ve sınav çalışmaları için 6 ayda bir ABD’ye gidip geleceği bildirildi. ABD’de ekonomi eğitimi gören ve ardından da Çalık Holding’in ABD ofisinde danışman olarak çalışan Berat Albayrak’ın da Türkiye’de çalışmaya devam edeceği öğrenildi.

Erdoğanlar’ın dünürü Sadık Albayrak ailesini ise büyük oğulları Serhat-Pakize Şule Albayrak çiftinin 15 gün sonra bebek sahibi olmaya hazırlanmaları nedeniyle torun heyecanı sardı. Serhat Albayrak bir süre önce Star Gazetesi’nin CEO’su olmuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!