Minibüste oral sekse 6 yıl 8 ay hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Minibüste oral sekse 6 yıl 8 ay hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2006 00:00

14 yaşındaki kız ile minibüs içinde oral seks yaparak ’çocuğun cinsel istismarı’ suçunu işlediği öne sürülen dolmuş şoförü hapse mahkûm edildi.

ADANA’da 21 Nisan 2006 tarihinde 100’üncü Yıl Mahallesi’ndeki bir portakal bahçesi içine park ettikleri minibüste kız arkadaşı 14 yaşındaki F.A.P. ile seviştiği öne sürülen Abdulkadir Yalçın (20), polisler tarafından yakalandı. Oral seks yaparlarken suçüstü yapıldığı iddia edilen Yalçın tutuklandı.

Başını dizlerime dayadı

Yaklaşık 4 aydır tutuklu bulunan Yalçın, karar duruşmasında suçlamayı kabul etmedi. F.A.P. ile 4 aydan bu yana arkadaşlık yaptığını belirten Yalçın, "F.A.P.’nin kaç yaşında olduğunu bilmiyordum. F.A.P., telefon açıp benimle özel bir konu görüşeceğini söyleyerek buluşmak istedi. Konuşmak için parka gittik. F.A.P. minibüsün orta koltuğuna oturdu. Beni yanına çağırdı. Yanına oturdum. Başını dizlerimin üzerine koyarak uzandı. Beni sevdiğini söyledi. Ben de askere gidip geldikten sonra nişanlanacağımızı belirttim. Saçlarını okşuyordum. Bu arada polisler geldi. Cinsel yönden herhangi bir beraberliğimiz olmadı" dedi. F.A.P. ise "Abdülkadir arkadaşım. Başımı dizine koymuştum. O şekilde konuşuyorduk. Herhangi bir cinsel beraberliğimiz olmadı" diyerek Yalçın’dan şikáyetçi olmadı. Tanık polisler ise, "Sanık minibüsün giriş kapısı yanındaki koridorda yere uzanmıştı. Alt tarafı çıplaktı. Mağdure ise sanığın üzerindeydi. Üzerinde bir tişörtü vardı. Oral seks yapıyorlardı" dedi. Yalçın’ın avukatı, minibüse polis tarafından suçüstü yapılmasının hukuka aykırı olduğunu savunarak, müvekkilinin beraatini istedi. Mahkeme, Yalçın’ı ’çocuğun cinsel istismarı’ suçunu işlediğine kanaat getirerek 8 yıl hapse mahkûm etti. Ceza iyi hal nedeniyle 6 yıl 8 ay hapse düşürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!