500 bin liram var kaybedersem öderim

Güncelleme Tarihi:

500 bin liram var kaybedersem öderim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2012 00:00

“Survivor” hakkındaki açıklamaları nedeniyle Acun Ilıcalı’nın 500 bin TL’lik tazminat davası açtığı Merve Büyüksaraç, “500 bin liram hazır, davayı kaybedersem öderim ama ben de karşı dava açıyorum” dedi.

Haberin Devamı

YEDİNCİ haftasında elendiği “Survivor” yarışması hakkındaki açıklamalarıyla gündeme gelen Merve Büyüksaraç, dün Kanaltürk’te yayınlanan “2. Sayfa” programına konuk oldu. Acun Ilıcalı’nın 500 bin TL’lik tazminat davası açtığı ünlü manken, karşı dava açacağını söyledi: “500 bin TL’yi ödeyecek gücüm var. Kaybedersem öderim. Durduk yere konuşmuyorum. Ben gizlilik sözleşmesini çiğnedim ama ilk çiğneyen ben değilim. Sevgilim de, annem de, babam da yanımda. Biz de aynı şekilde Acun Medya’ya dava açacağız. Aynı veya daha fazla miktarda karşı dava açacağız. Ama şu an 500 bin liram hazır, evet. Ben sözleşmeyi ne kadar ihlal ettiysem, onlar da etti. Bunlar mahkemede delil. Arkadaşlarımı da şahit olarak dinleyecekler. Yarışmadan aldığım paranın iadesi de mahkemeyle oluyor. O 500 bin TL’nin içinde o da var. Kazanırlarsa o rakamı ödeyeceğim.” Büyüksaraç ayrıca Acun Ilıcalı’nın yarışmacılardan Okan Bayülgen’in programına çıkmamalarını istediğini öne sürdü: “Acun Bey, ‘Kimsenin Okan Bayülgen’in programına çıkmasını istemiyorum’ dedi. Kendi aralarında bir sorun vardı sanırım.”

Haberin Devamı

Yemek iddiasına görüntülü yanıt

İŞTE O GÖRÜNTÜLER-WEB TV

“Survivor” kurallarının aksine yarışmacılara adada yemek verildiğini öne süren Merve Büyüksaraç, “2. Sayfa” programında iddiasını yineledi: “Yemekleri kimi zaman kamera arkasında yiyorduk. Ben Mustafa Topaloğlu ile kavga ederken aslında orada hepimiz yemek yiyorduk. Hatta Doğuş elinde sandviçle geçti kameranın önünden. Ben her sabah kahvemi içiyordum.” Acun Medya ise ünlü mankenin iddiasına görüntülü yanıt verdi. Büyüksaraç’ın adadayken “Açız, yemek bulamıyoruz” dediği ve açlık nedeniyle baygınlık geçirdiği anların yer aldığı görüntüler, “Show Kulüp” programında yayınlandı.

MERVE BÜYÜKSARAÇ SURVIVOR'DA BÖYLE YARIŞMIŞTI - FOTO GALERİ 

 

 

 


.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!