50 kanaat önderini dinledi

Güncelleme Tarihi:

50 kanaat önderini dinledi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2016 00:18

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden 50’ye yakın Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcisi ve kanaat önderiyle bir araya geldi.

Haberin Devamı

Terör operasyonlarının ve başkanlık sistemi tartışmalarının devam ettiği bir dönemde Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda dün öğle yemeğinde yaklaşık 50 misafir ağırladı. Cumhurbaşkanlığı kaynakları, dünkü toplantının, önümüzdeki süreçte de devam edecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle buluşma etkinliklerinin ilk halkasını oluşturduğunu söylediler. Bu toplantıların, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Doğu ve Güneydoğu’daki sorunları bizzat yaşayan STK temsilcileri ve kanaat önderlerinden dinlemesi açısından önemli olduğu belirtildi.

TEK TEK GÖRÜŞLERİNİ ALDI
Yemekte Erdoğan, katılımcıları tek tek dinledi. Basına kapalı yapılan programa katılanların isimleri paylaşılmadı. Erdoğan, son olarak geçen Ramazan ayında iftar yemeğinde Doğu ve Güneydoğu’dan kanaat önderleriyle bir araya gelmişti. Erdoğan, katılımcılardan terörün ve destekçilerinin gerçek yüzünü bölge halkına ve yurtdışında irtibatlı oldukları kişi ve kurum temsilcilerine anlatmalarını istemişti. 

BAKMADAN GEÇME!