5 dakikada daha genç saçlar!

Güncelleme Tarihi:

5 dakikada daha genç saçlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2008 10:46

ABD'de 2008 Self Beauty Awards ödülünü alan, organik şampuan ve saç bakım ürünü Organix'in Coconut Milk-Saç Bakım Maskesi, ABD'den sonra Türkiye'de.

Haberin Devamı

Hollywood yıldızlarının kullandığı, Türkiye'de de saç bakımına düşkün bayanların bir numaralı tercihi olan Organix, Coconut Milk-Saç Bakım Maskesi'ni Türkiye'de satışa sundu.

Tüm dünyada trend olan Organix saç bakım ürünleri, dünyaca ünlü birçok markanın yüzü olan Tyra Banks'ında tercihi arasında yer alıyor. Tyra Banks saçlarındaki ışıltıyı ve genç görünümünü Organix Coconut Milk'in derinlemesine onarıcı saç bakım maskesine borçlu olduğunu söylüyor.

Onarıcı maske, organik hindistancevizi yağı, keratin ve ipek proteinlerinden elde edilmiş eşsiz formülü sayesinde; işlem görmüş, boyalı, yıpranmış ve cansız saçlara yeniden canlılık ve parlaklık kazandırırken, biyolojik ve çevresel yaşlanmanın saçlar üzerinde ortaya çıkardığı hasarları derinlemesine ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor.

ABD'de 2008 Self Beauty Awards, "2008 yılı en iyi saç bakım maskesi ürün ödülü"nü alan Coconut Milk Instant Repair Treatment, saçlarda 5 dakikada gençleştirme ve iyileşme etkisi gösteriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!