Öldürülmeden önce tecavüze uğramış

Güncelleme Tarihi:

Öldürülmeden önce tecavüze uğramış
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2006 00:00

İzmir’in Konak İlçesi Eşrefpaşa Semti’ndeki muayenehanesinde çırılçıplak soyulup elleri iple bağlandıktan sonra boğularak öldürülen Diş Hekimi Zekiye Gökşin’in (40) tecavüze uğradığı Adli Tıp raporuyla tespit edildi.

Olay, cuma günü saat 20.00 sıralarında Eşrefpaşa’daki bir apartamanın zemin katında meydana gelmişti. Ablasından haber alamayınca camı kırıp içeri giren Ender Gökçin (28), 16 yıllık diş hekimi ablası Zekiye Gökşin’i mutfak kısmında çırılçıplak halde, elleri iple bağlanmış, ağzına da bez tıkalı olarak yerde yatarken bulmuştu. Polis, Gökşin’in boğularak öldürüldüğünü belirlemişti.

Adli Tıp’ta yapılan otopside Gökşin’in birden fazla tecavüze uğradığı tespit edildi. Gökşin’in üzerinde spermlere rastlandı. Olayı çözmek için Cinayet Büro Amirliği özel ekip kurdu. Polis, Gökşin’in erkek arkadaşları ve randevu defterindeki 20’ye yakın hastayı takibe aldı. Yapılacak DNA testi sonuçlarının şüphelilerinkiyle karşılaştırılacağı belirtildi. Genç kadının, içinde miktarı belli olmayan para, kredi kartları ve cep telefonu bulunan çantasının da cinayeti işleyen kişi tarafından alındığı belirlendi.

Doğum gününde toprağa verildi

Diş Hekimi Zekiye Gökçin (sağda) yaşasaydı dün ikiz kardeşi Bursa Devlet Hastanesi’nde görevli Dermatolog Doktor Zerrin Gökşin ile birlikte doğum günlerini kutlayacaktı. Zekiye Gökçin, dün memleketi Aydın’ın İncirliova İlçesi’nde toprağa verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!