"O kafaya soruşturma"

Güncelleme Tarihi:

O kafaya soruşturma
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2006 14:33

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Okudan soruşturmayı hatalı açan Yrd. Doç. Dr. Adnan Doğan Buldur hakkında soruşturma açıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Rektör Okudan, kız arkadaşı ile elele tutuşup sarıldığı için önce dayak yiyen ardından hakkında soruşturma açılan öğrenci Talip Sefil’i makamında kabul etti. Öğrencisine sarılan Okudan bu zihniyeti değiştirmek ve temizlemek için gece gündüz çalıştığını anlattı.

Prof. Dr. Okudan, “Talip Sefil'i dövdüğü söylenen 2 öğrenciye soruşturma açılması için bizim talimatımızla dekanlık 2 kişiyi görevlendirdi. Komisyon başkanı, soruşturma açacağı kişilere soru sorması gerekirken, mağdur olan arkadaşlarımıza kendi inisiyatifi ile çok çirkin bir yazı yazmış. Dekanlığın haberi yok. Soruşturmayı yapan Yrd. Doç. Dr. Adnan Doğan Buldur hakkında da soruşturma başlattık” dedi.

Çapulcular bunlar

Selçuk üniversitesini çağdaş bir yer olduğunu vurgulayan Rektör Okudan, saldırıyı gerçekleştirinlerin üç beş çapulcu olduğunu ve bu olayı nefretle kınadığını söyledi.

Haberin Devamı

Rektör Prof. Dr. Okudan, Konya kent merkezi ve kampusta, öğrencilerin birbirlerine sarılarak dolaştığını vurgulayarak, “Hem kampusumuzda hem Konya'da, insanlar dilediği gibi dolaşabiliyor. Kız arkadaşlarına sarılarak yürüyebiliyor. Bu gayet doğaldır, çağdaşlıktır” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!