40 yıllık eşini sokakta öldürdü

Güncelleme Tarihi:

40 yıllık eşini sokakta öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2009 20:07

BURSA'nın Karacabey İlçesi'nde 65 yaşındaki Nesim Yıldız, tartıştığı eşi 63 yaşındaki Yosma Yıldız'ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Cinayetten sonra yakalanan katil zanlısı gözaltına alındı.

Olay, bu akşam saatlerinde Karacabey İlçesi Mecidiye Mahallesi 111 Sokak'ta meydana geldi. Bir süre öncesine kadar inşaatlarda çalışan Nesim Yıldız, 6 çocuk annesi eşi Yosma Yıldız ile tartıştı. Geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışan çiftlerden Yosma Yıldız, boşanmak istediğini belirterek evden çıktı. Bunun üzerine çılgına dönen Nesim Yıldız, elinde bıçak ile evden fırlayıp sokakta yakaladığı 40 yıllık eşine saldırdı. Vücudunun göğüs, karın ve boyun kısmına aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Yosma Yıldız kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yosma Yıldız'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Gözaltına alınan Nesim Yıldız'ın verdiği ilk ifadesinde “Sürekli kavga ediyorduk. ‘Boşanalım’ diyordu. Evde yine kavga çıkartınca dayanamadım” dediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya Karacabey Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!