40 metreden denize düşen araç vinçle çıkartıldı

Güncelleme Tarihi:

40 metreden denize düşen araç vinçle çıkartıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 16:54

Antalya’da, barda güvenlik görevlisi olarak çalışan 34 yaşındaki Bedir Kartal’ın müşteriye ait otomatik vitesli otomobili park etmeye çalıştığı sırada fren yerine gaza basarak 40 metre yükseklikten denize düşürdüğü otomobil vinç yardımıyla çıkartıldı.

Haberin Devamı

Kaza, önceki gece saat 02.00 sıralarında Cumhuriyet Caddesi’nden Yat Limanı’na inen Barlar Sokağı’nda meydana geldi. Bir barda güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Bedir Kartal, bir müşteriye ait 06 DF 2998 plakalı otomatik vitesli otomobili park etmek isterken fren yerine gaza basınca 40 metre yükseklikten denize düştü.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER/ FOTOGALERİ

 Yat Limanı’ndan bir otomobilin denize düştüğünü gören vatandaşlar, durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Denizde kısa süren bir arama yapan deniz polisi, Bedir Kartal’ın cansız bedenine ulaştı. Kartal’ın cesedi otomobilden çıkartılarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kontrolden çıkarak duvarı yıkıp 40 metre yükseklikten denize düşen otomobil, bugün iki dalgıç tarafından bağlanan halat yardımıyla vinçle denizden çıkartıldı. Kullanılamaz haldeki otomobilin düşme sırasında kayalıklara çarptığı saptandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!