"40 m2'lik evde yaşıyorum"

Güncelleme Tarihi:

40 m2lik evde yaşıyorum
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 00:00

Sema Eren, Bircan Usallı Silan ve Yüksel Şengül'ün birlikte sundukları "Aramızda Kalmasın" programının konuğu Aydın'dı. Ünlü şarkıcı programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

AYDIN GÖZYAÅžLARINA HAKÄ°M OLAMADIÂ

Aydın, neden Hollanda'ya gittiÄŸini ve orada evlendi haberlerine açıklık getirdi.       Â


"HEP YALAN HABER YAPIYORLAR "

Aydın, kendisi hakkında sürekli yalan haberler yapıldığını söyleyerek isyan etti.

"Benim için 'Öldü, öldürüldü, başı kesildi çöpe atıldı' haberleri yapıldı. Anneannemin ölümünden sonra evet Hollanda'ya gittim. Ancak oraya hırslarımdan kurtulmak için gittim. Hatta orada evlendiğim bile yazıldı.

Hayır evlenmedim. Bazı insanlar evde çekirdek çitleyerek hergün uydurma haberler üretip para karşılığı haber yaptırıyorlar. Benim evlendiğimi söylediler. Bu kadar da büyük konuşuyorum ki, ispatlasınlar buradan gideyim. İspat edin karşıma gelin diyorum. Gazeteci olarak büyük bir başarı değil midir ispat etmeleri?
Ödül alın ya. Ayıptır günahtır. Almanya'dayım diyorum illa Hollanda diyorlar. Ay Hollanda düşsün başınıza. Hepsini Allah'a havale ettim."

Haberin Devamı

"HOLLANDA'YA HIRSLARIMDAN KURTULMAK İÇİN GİTTİM"

"Hollanda'ya gitme sebebim, tamamen hırslarımdan kurtulmak içindir. Ben bu iÅŸe baÅŸlarken bir evim bir arabam olsun diye baÅŸladım. Ancak zamanla insan içindeki hırsı kontrol edilemez hale geliyor. Daha çok olsun, daha çok olsun derken insan kendisini kaybediyor. Ben daha önce 3.5 katlı evde oturuyordum. Åžimdi o evimi sattım, 40 m2'lik evde oturuyorum. Hollanda'da bütün hırslarımdan kurtuldum.Â

Orada, hırsların ve o çarkın içine girmenin anlamı olmadığını gördüm. Tatile gidiyorum  dedim ve tek bir çantayla gittim. Evde personel vardı çalışır durumda. Ev çok büyük olduğu için kilitlenmiyor da. 15-20 gün kalacağım süre içinde, gezdim, öğrenmeye çalıştım. Birgün ev fiyatlarını sorarken fiyat çok makul geldi, ev aldım. Ve Almanya'da bir halı firması beni beğendi. Türkiye'nin yüzü olarak 3 yıllık kontrat yaptım. Olay böyle olunca Hollanda'ya gidip geldim ama Almanya'da kaldım. Benim için hep Hollanda'da evlendi gibi yalan haberler yaptılar. Bu haberleri yapanları bir bilsem. Demek ki kötülük yapmışım ki bu kadar canımı acıttılar. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!