4 kişiyi öldürdü 'olan oldu' dedi

Güncelleme Tarihi:

4 kişiyi öldürdü olan oldu dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2017 22:18

ADANA’da önceki gün su aboneliği yüzünden tartıştığı 2 kardeşi ile onların eşlerini öldürüp, yeğenini de yaralayan Yusuf Albayrak, polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

Albayrak’ın ifadesinde, oturdukları 3 katlı binanın su aboneliğinin kendi adına olduğunu, suyu ortak kullandıklarını, kardeşlerinden kendi adlarına su abonesi olmasını istediğini anlatarak, “Buna karşı çıkan kardeşim Mustafa ve sonradan yanımıza gelen Ahmet ile tartıştık. Eşime zarar verebileceklerini söyleyince önce Mustafa’yı ardından Ahmet’i vurdum. Daha sonra tarlaya gidip, önce Teslime’yi ardından Gülsüm’ü vurdum. Bu sırada seken kurşunlardan biri yeğenime isabet etti” dediği öğrenildi.

Albayrak’ın gelinleriyle tarlada çalışan babası İlyas Albayrak’ın başına da tabancayı dayayıp, “Sen bu hayırsız evlatları dünyaya getirdin, seni de öldüreyim mi?” dedikten sonra bundan vazgeçtiğini anlattığı ileri sürüldü.

Sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen ve tutuklanan Yusuf Albayrak, gazetecilerin sorusu üzerine, “Olan oldu artık, söylenecek bir şey yok” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!