4 Insignia fuarla geliyor ön taleple satışa çıkıyor

Güncelleme Tarihi:

4 Insignia fuarla geliyor ön taleple satışa çıkıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 00:00

Opel, orta üst segmentteki başarılı temsilcisi Vectra’nın yerini alacak olan ’Insignia’ ile İstanbul Autoshow’da ilgi odağı olmayı bekliyor.

Opel, fuardaki standında 4 farklı versiyonun sergileyeceği Insignia ile Türk tüketicisini ilk kez buluşturacak. Türkiye pazarına 2009 yılının başında sunulması beklenen Insignia’nın Insignia’nın ön taleple satışına başlanacak.

Beş koltuklu Insignia’nın sunduğu ileri teknoloji ve çekici tasarımıyla öne çıkıyor. Akıcı Coupe silueti ile dinamik bir görünüm sergileyen Insignia, segmentinin iddialı oyuncularından biri olmaya hazırlanıyor. 4.83 metre uzunluğundaki Insignia, Coupe benzeri tavan tasarımı ile akıcı ve güçlü bir görünüşe sahip. Karoserinin estetik biçimi, farklı ön panjur ile bütünleşerek tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Geniş bir alanı kaplayan ön ve arka farları Opel’in yeni yüzünü yansıtıyor. Aracın ön çamurluklarından başlayıp arka kısma kadar devam eden çizgi, ışık oyunları yaparak tasarımındaki detayları ortaya çıkarıyor.

RAKİPLERİ ZORLAYACAK

Yeni model, dört tekerlekten çekiş, aktif şasi ve yedi farklı motor seçeneği gibi özelliklerle segmentindeki rakiplerini zorlayacağa benziyor. Insignia’nın iç mekanında da yüksek kaliteli malzemeler kullanılmış. 4X4 sisteminin de kullanıldığı Insignia, anında tork dağıtımı yapan mekanizması sayesinde yalnızca en uygun çekişi sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda yol tutuş performansını da artırıyor. Insignia’da bulunan ’Uyumlu Stabilite Teknolojisi’ne sahip ’FlexRide’ mekatronik şasi sistemi de aracın, belli bir zaman noktasında, o an için hakim olan sürüş koşullarına uyum sağlamasına yardımcı olup, sürücünün o anda içinde bulunduğu ruh hali, duygularıyla eşleşen ayarların seçilmesine izin veriyor.

YEDİ FARKLI MOTOR

Insignia ilk etapta yedi farklı motordan oluşan geniş motor serisi ile sunulacak. Insignia’da 110 beygirden 260 beygire kadar güç seçenekleri sunan dört farklı benzinli üç farklı dizel motor görev yapacak. Opel’in yeni modeli Insignia, AFL Uyumlu Aydınlatma sistemi kullanıyor. Dokuz farklı ışık huzmesi ayarları, çeşitli sürüş koşullarının bütün ihtiyaçlarını karşılamak üzere kendilerini otomatik olarak ayarlayarak aynı anda güvenliği ve sürüş zevkini artırıyor. AFL sistemindeki diğer başka yeni bir özellik de gündüz süresince çalışan LED ışıklar. LED aydınlatmalar klasik bir sistemden önemli ölçüde daha az enerji tüketmesiyle dikkat çekiyor.

5.5 MİLYON VECTRA

Opel’in orta-üst otomobil sınıfı mirası, 1970 yılında Ascona modelinin lansmanına kadar uzanıyor. Üç nesil boyunca toplam 4.4 milyon adetlik satış rakamına ulaşan Ascona’nın yerine 1988’de Vectra aldı. Vectra da üç nesil boyunca üretildi ve bugüne kadar yaklaşık 5.5 milyon adetlik satış rakamına ulaştı.

İKİ YENİ CORSA

Opel, tüm modellerini sergileyeceği fuardaki standında Corsa’nın ’Touch’ ve ’Black&White’ versiyonlarına da yer verecek. Corsa’nın Touch modeli dokunmatik ekranı ve yüksek çözünürlüklü 5.8 inçlik dokunmatik ekranı ile keyifli zamanlar geçirmenizi sağlayacak. Corsa’nın ’Black&White Limited Edition’ modeli ise ’Enjoy’ ve ’Cosmo’ donanımlarına üzerine kurulu olmasıyla dikkat çekiyor. ’OPC Line’ paketine de sahip olan 3 kapılı Corsa Black&White sportif görünümü ile öne çıkıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!