Milyonerler yine kayıp

Güncelleme Tarihi:

Milyonerler yine kayıp
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2006 00:00

Milli Piyango’nun 20 milyon YTL’lik büyük ikramiyesinin isabet ettiği çeyrek biletlerin Sakarya, İstanbul, Ankara ve Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde satıldığı anlaşıldı. Talihliler, yine ortaya çıkmadı.

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişinde 20 milyon YTL’lik büyük ikramiye çıkan çeyrek biletlerden birinin Sakarya Bölge Müdürlüğü’nden bayilere verilmiş olduğunun ortaya çıkması, kentte büyük heyecan uyandırdı. Milli Piyango İdaresi Sakarya Şube Müdür Vekili İbrahim Anıl, büyük ikramiye isabet eden "2138345" numaralı biletin, Adapazarı şubesinden satıldığını söyledi. Biletin şubede satışa sunulan ilk grupta yer alanlardan olduğunu belirten Anıl, şöyle dedi:

"Bilet, 24 Aralık 2005 tarihinde, Düzceli seyyar bayi Oktay Bakkaloğlu’na satılmıştır. Bayinin bileti Sakarya’da mı veya Düzce’de mi sattığını bilmiyoruz. Ancak kendisi 14030049 No’lu ruhsatlı seyyar bayimizdir."
/images/100/0x0/55eaff3bf018fbb8f8a442f7


Düzceli seyyar bayi Oktay Bakkaloğlu ise bileti kime sattığını hatırlamadığını söyledi. Çeyrek biletine 20 milyon YTL isabet eden talihliyi merak ettiğini ifade eden Bakkaloğlu, "Herkes bu kişinin kim olduğunu merak ediyor. Alana hayırlı uğurlu olsun, bizleri de unutmasın" dedi.

ÇORLU MERAKTA

20 milyon YTL’lik büyük ikramiyesinin isabet ettiği çeyrek biletlerden diğer 3’ü ise İstanbul, Ankara ve Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde satıldı. Çorlu’da yeni yıla milyoner olarak giren talihlinin kim olduğu büyük merak konusu oldu. Milli Piyango İdaresi’nin şubesi bulunmayan Çorlu’da biletleri dağıtan Ziraat Bankası, biletin hangi bayiye verildiğini saptamaya çalışıyor. Çorlu’da başta bankacılar olmak üzere herkes, talihlinin bir an önce ortaya çıkmasını bekliyor.

Bu arada biletin Çorlu’nun Omurtak Caddesi’nde seyyar bayilik yapan Bayram Müstecipoğlu tarafından satıldığı anlaşıldı. Geçen yıl da satışa sunduğu çeyrek bilete 1 milyon YTL ikramiye çıktığını ifade eden Müstecipoğlu, "Büyük ikramiye, benim sattığım biletlerin arasında yer alıyor. Bileti ben Çorlu’nun en işlek caddesinde satıyorum. Benden bilet alan kişi bana bir daire alsın yeter, fazla bir şey istemiyorum. Çünkü 2006’ya 10 bin YTL borçla girdim." dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!