Ölüm mektubunda Serap Ezgü adı

Güncelleme Tarihi:

Ölüm mektubunda Serap Ezgü adı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2005 00:00

Kadın programlarındaki kanlı ve ölümlü olaylar zinciri devam ediyor. Hasan Konduoğlu, Show TV’de yayımlanan ‘Serap Ezgü ile Biz Bize’ isimli programda, suçlandığı için kalbine sıktığı tek kurşunla intihar etti. Bir mektup bırakan Konduoğlu, ‘Ölümümden Serap Ezgü sorumludur’ diyerek, Ezgü’yü suçladı.

İKİ çocuk babası 27 yaşındaki Hasan Konduoğlu, Show TV’de yayınlanan ‘Serap Ezgü İle Biz Bize’ programında suçlandığı için bir mektup bırakarak intihar etti. Genç adam kurusıkıdan bozma tabancayla kalbine tek kurşun sıkarak canına kıydı. Almanya doğumlu Hasan Konduoğlu, bıraktığı 3 sayfalık mektupta, ‘Ölümümden Serap Ezgü sorumludur. Beni herkese rezil etti. Sapık diye ilan etti. Toplum içine çıkamaz oldum. Tek suçum sevmekti’ diye yazdı.

BOŞANMADAN KIZ KAÇIRDI

Edinilen bilgiye göre, Hasan Konduoğlu eşinden boşanmak için dava açtı. Bu arada çalıştığı çorap atölyesinde tanıştığı nüfus kayıtlarına göre 13, gerçek yaşı 17 olan sevgilisi S.’yi Ankara’ya kaçırdı. S.’nin ailesinin durumu polise bildirmesi üzerine Hasan Konduoğlu, sevdiği kızı ailesine teslim etti. Ancak genç adam kızın ailesinden evlenme sözü aldı.

‘SAPIK’ DAMGASI YEDİ
/images/100/0x0/55ea1182f018fbb8f8695799


Ancak S.
’nin ailesinin, Show TV’de yayınlanan ‘Serap Ezgü İle Biz Bize’ programına katılarak, canlı yayında; ‘Hasan kızımı kaçırdı, o sapıktır’ diye hakaret yağdırdığı iddia edildi. Yine iddialara göre; programın sunucusu Serap Ezgü de, ‘Böylelerini aramızda barındırmayalım’ şeklinde yorumda bulundu. Bu yayın üzerine Hasan Konduoğlu, tüm çevresi tarafından dışlandı. Bunalıma giren Hasan Konduoğlu, namlusunu değiştirdiği kurusıkı tabanca ile kalbine ateş ederek hayatına son verdi. Sultançiftliği, Esentepe Mahallesi, 2377’inci Sokak’ta oturan Konduoğlu’nun cesedi, 3 gün sonra iş arkadaşı Türkay Şanıvar’ın eve gelmesiyle bulundu.

MEKTUP BIRAKMIŞ

Hasan Konduoğlu, geriye bıraktığı mektupta şunları yazdı: ’Benim ölümümden Serap Ezgü sorumludur. Bana yargısız infaz yaptı. Beni sapık ilan etti. Toplum içerisine çıkamaz oldum. Esenler’de bulunan ailemin yanından ayrılarak Bağcılar’da bir ev tuttum. Ancak yine de mahalleme gidemiyordum. Herkes bana sapık gözüyle bakıyordu. Ben sadece bir ekmek ve bir sevgi istiyordum. Onu da bana çok gördüler.’

Rus ruleti gibi 6 hayat söndü

TELEVİZYONLARDA yayınlanan kadın programlarında aile içi sorunların tartışılması, dünkü intiharla toplam 6 hayat söndürdü. Geçen mayıs ayında Yasemin Bozkurt’un Kanal D’de yayınlanan ‘Kadının Sesi Programı’ nedeniyle Yusuf Özbek ile polis Mustafa Yavuz öldürüldü. İki hafta sonra Ahmet Yaman, Mart ayında Kadının Sesi programına çıkarak barışma teklifini kabul etmeyen eşi Ferdane Yaman’ı 8 yerinden bıçakladı. Bir ay sonra ise aynı programa katılan Birgül Işık, Elazığ’a dönüşünde oğlunun kurşunlarıyla can verdi. İki hafta önce de Star’da yayınlanan Ayşe Özgün’ün programına çıkan Nermin Ardıç, babası tabancasından çıkan kurşunlarla yaşamından oldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!