İstanbul turu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul turu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 21:27

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında dün İstanbul’daydı. Tura Eyüp’te sabah namazıyla başlayan Davutoğlu, namaz çıkışı Eyüp Sultan Türbesi’ni ziyaret etti.

Haberin Devamı

Kendisini izleyen basın mensuplarına ve vatandaşlara bir tezgâhtan aldığı simitleri dağıtan Davutoğlu, daha sonra Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda il yöneticileri, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantının sonunda bir siyasi hareketin İstanbul’da başarılı olmadan Türkiye’de başarılı olmasının mümkün olmadığını belirten Davutoğlu, “Onun için AK Parti hareketi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın, büyükşehir belediye başkanlığından bu yana İstanbul siyasetimizin nirengi noktasıdır” dedi.

İstanbul turu

Davutoğlu, daha sonra 4 yıl eğitim gördüğü Fatih’teki Hacı Süleyman İlköğretim Okulu’na da gitti. 3-A sınıfındaki sırasına oturan Davutoğlu’na okul yıllarından fotoğraf hediye edildi.

Haberin Devamı

İstanbul turu

50 TL’Yİ BEĞENMEDİ

HADİS alimi Emin Saraç’ı, Fatih’teki evinde ziyaret eden Davutoğlu, ardından yürüyerek Çarşamba Pazarı’na gitti. Pazarcı önlüğü giyerek beraberindeki protokol üyelerine sebze, meyve satan Davutoğlu, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in 50 lira uzatması üzerine, daha fazla para istedi. Davutoğlu, meyve sattığı protokol üyelerinden 100’er lira alarak pazarcıya verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!