Şehit polis Fehmi Şahin'in emekliliğine 2 yıl kalmıştı

Güncelleme Tarihi:

Şehit polis Fehmi Şahinin emekliliğine 2 yıl kalmıştı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2015 15:29

Iğdır'da Dilucu Sınır Kapısı'ndaki memurların görev yerlerine gidişine refakat eden ekibe yönelik saldırıda şehit olan polis memuru Fehmi Şahin'in, Aydın'daki babaevinde yas var.

Haberin Devamı

Şehidin Siirt'te görevli olan ve yıllık iznini kullandığı İzmir'den Nazilli'ye geldiği öğrenilen uzman çavuş kardeşi Erhan, annesi Nezahat Şahin ile acı haberi paylaştı. Oğluna sarılarak gözyaşı döken anne Nezahat Şahin'i, sağlık görevlileri teselli etmeye çalıştı.

Şehit polis Fehmi Şahinin emekliliğine 2 yıl kalmıştı


Daha sonra ailenin yaşadığı Karaçay Mahallesi'ndeki evlerinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Şehidin eşi Çiğdem Şahin ile 11 yaşındaki oğlu Yağız Şahin'in ise Ankara'da yaşadıkları öğrenildi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski bakanlardan Kemal Derviş'in de koruma ekibinde görev aldığı belirtilen şehidin emekliliğine 2 yıl kaldığı belirtildi.

Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Garnizon Komutanı Albay Ekrem Turan ve Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy da aileyi ziyaret ederek, taziyelerini iletti.

Haberin Devamı

ANKARA'DAKİ EVİNDE YAS

Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'nda çalışan memurların görev yerlerine gidişine refakat eden polis ekibine yönelik bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Fehmi Şahin'in Ankara'daki evinde yas var.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra eski Devlet Bakanı Kemal Derviş'in de yakın korumalığını yapan Şahin'in şehadet haberi, Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde diş hekimi olduğu öğrenilen eşi Çiğdem Şahin'e yakınları tarafından verildi.

Kurumundan Mamak Aşık Veysel Mahallesi'ndeki evine getirilen Çiğdem Şahin'e yakınları ve çevredeki vatandaşlar destek olmaya çalıştı. Şehidin komşularının da evlerine Türk bayrakları astığı sokağa Mamak Belediyesi taziye çadırı kurdu.

43 yaşındaki Şahin'in yaklaşık 5 ay önce şark görevini yapmak üzere Iğdır'a tayin olduğu öğrenildi.

Şahin'in 11 yaşındaki oğlu Yağız'ın da vefat haberinin ardından katıldığı yaz kampını yarıda keserek Ankara'ya döndüğü bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!