3 kız, bilek güreşçi kızı sokakta bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

3 kız, bilek güreşçi kızı sokakta bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2008 18:34

ESKİŞEHİR'de, bilek güreşçi olan 13 yaşındaki Merve Kocabaş, antrenman için Atatürk Stadyumu'na giderken, kendisine “Niye yan bakıyorsun?” diyen 3 kızın saldırısına uğradı. Saldırgan kızlar, Merve'yi sol kolundan, göğsünden ve elinden bıçaklayıp kaçtı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 16.30 sıralarında, Porsuk Bulvarı Sağlık Müdürlüğü önünde meydana geldi. Kendisi gibi bilek güreşçi olan 14 yaşındaki arkadaşı Sinem Devrim ile birlikte antrenman için Atatürk Stadyumu'na giden Merve Kocabaş'a, karşısından gelen 16- 18 yaşlarındaki 3 kız, “Niye yan bakıyorsun?” dedi. 2 grup arasında bu nedenle çıkan tartışma büyüdü. Kimliği belirlenemeyen 3 kız, Merve Kocabaş ve arkadaşı Sinem Devrim'e saldırdı.

Saldırganlar, Suzan Gürcanlı İlköğretim Okulu öğrencisi Merve Kocabaş'ı sol kolundan, sol omuzundan ve elinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Merve Kocabaş, çağrılan ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Merve Kocabaş polise verdiği ifadesinde, “Arkadaşımla birlikte antrenmana gidiyorduk. Yolda karşılaştığımız 3 kız bize ‘Niye yan bakıyorsunuz?’ diyerek saldırdı. Tanımadığımız kızlardan kırmızı saçlı olanı beni bıçakla yaraladı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Merve Kocabaş'ı bıçakla yaralayıp kaçan 3 kızın yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!