3 beden zayıflatan bitkisel sihirbaz

Güncelleme Tarihi:

3 beden zayıflatan bitkisel sihirbaz
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 09, 2009 11:03

Yaz geldi. Deniz, havuz sezonu açılıyor. Özellikle kadınlar kilo verme telaşında. İşte mucize öneri.

Haberin Devamı

Form kazanma  ve naturel gençlik ve güzellik alanlarında bitkisel çözümler üreten Herbalium'un uzmanlık  alanı doğa, bitkiler, naturelliğe ait her kavram.

Bitkileri kilolu beden  hemen  tolere  ediyor               Â

Firma müdürü Volkan Kurt, piyasaya çıkardıkları ve "formun  altın bitkileri" olarak  söz edilen 5 bitkiyi barındıran özel form  çaylarının kadınların fenomeni olduÄŸunu anlatıyor:                           Â

"Başka hiç bir yerde bulunmayan, sadece Herbalium'da üretilen bitki  özünü de  düzenli kullandığınızda 1.5 ayda bütün kilolarınızı gönderiyorsunuz.  Hem de herhangi bir sarkma yaşamadan 1.5 veya 2 ayda 3 beden birden incelerek fit halinize  kavuşuyorsunuz. Ancak kullanılanlar  gerçek bitki olmalı. Doğanın  koynundan, en sağlıklı ortama sahip çimenliklerden, Anadolu'nun sağlıklı  topraklarından zamanında toplanmış ve gölgelik yerlerde kurutulmuş, sağlıklı  bitkiler kullanılmalı. İncecik olma hayalini gerçekleştiren bu şifalı bitkiler ve otlar vücudun  zararlı maddelerden arınmasını da  sağlıyor. Formunu korumak isteyenler bu  sezon 5 bitkiye bu nedenle merak sardı. Bizler bunları hiç bir kimyasal  işlemden geçirmeden sadece öğütüyoruz ve sunuyoruz. "Gerçek" etiketli  oldukları için içerdikleri bir çok madde ile bedende süzgeç etkisi yaparak  yağları hemen idrara gönderiyor. Bazılarının sahip oldukları mineral ve  vitaminler tüketeni tok ve zinde tutuyor. O nedenle 'sihirbaz'  olarak anılıyor zayıflatan bu özel  bitkisel çözümler" 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!